МАГАЗИН "СТРОИТЕЛ" - ПИРДОП
ГАЗТРЕЙД
ПОЛИСТРОЙ 21
МАГАЗИН "СТРОИТЕЛ" - ПИРДОП
ГАЗТРЕЙД
ПОЛИСТРОЙ 21
Гореща новина
 На 28 февруари управителят на Софийска област Иван Иванов проведе работна среща с ръководството на най-голямата компания у нас по финансови резултати и лидер в производството на мед в Югоизточна Европа – „Аурубис България“. В разговорите взеха участие изпълнителният директор на дружеството Тим Курт, членът на Съвета на директорите и финансов директор на компанията Ивайло Вътев, директор „Производство“ на предприятието инж. Димо Кирилов, Ивайло Георгиев – ръководител на отдел „Връзки с институциите“, кметовете на общините Златица – инж. Стоян Генов и на Пирдоп – Ангел Геров, служители на „Аурубис България“, главният секретар на областната администрация Мая Цанова и Румяна Петрова – „Връзки с обществеността“ на Софийска област. Прочети още...
   |   

 Материалната база в Средно училище „Любен Каравелов“ – Копривщица в някои учебни зали бе обновена. В кабинета по география новите писалищни маси са атрактивни за учениците. Върху тях има карти на България, Европа и света. Оказа се, че интересът към тях е особено завишен.

 Обзаведен е и кабинет с ново компютърно оборудване. Компютрите ще бъдат използвани от класовете, които изучават приложно програмиране. За ученици от региона, които искат ще се запишат да се развиват като специалисти в тази област, приемът ще стане след завършване на 7-ми клас.  

 За три от кабинетите са закупени и нови столове. Ръководството на копривщенската гимназия информира, че Община Копривщица кандидатства с проект за основен ремонт на тоалетните в училището и съблекалните към физкултурния салон. Проектът вече е одобрен и ще получи финансиране.

 

 

 

Септември 2023
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930