МАГАЗИН "СТРОИТЕЛ" - ПИРДОП
ГАЗТРЕЙД
ПОЛИСТРОЙ 21
МАГАЗИН "СТРОИТЕЛ" - ПИРДОП
ГАЗТРЕЙД
ПОЛИСТРОЙ 21
Гореща новина
 На 28 февруари управителят на Софийска област Иван Иванов проведе работна среща с ръководството на най-голямата компания у нас по финансови резултати и лидер в производството на мед в Югоизточна Европа – „Аурубис България“. В разговорите взеха участие изпълнителният директор на дружеството Тим Курт, членът на Съвета на директорите и финансов директор на компанията Ивайло Вътев, директор „Производство“ на предприятието инж. Димо Кирилов, Ивайло Георгиев – ръководител на отдел „Връзки с институциите“, кметовете на общините Златица – инж. Стоян Генов и на Пирдоп – Ангел Геров, служители на „Аурубис България“, главният секретар на областната администрация Мая Цанова и Румяна Петрова – „Връзки с обществеността“ на Софийска област. Прочети още...
   |   

 Първият ден на месец март бе вълнуващ за възпитаниците на Детска градина „Евлампия Векилова“ и учениците от началния курс на СУ „Любен Каравелов“ – Копривщица. Баба Марта (Мария Мухова) бе посрещната с много вълнение от малчуганите в детската градина във възрожденския град.

 Със своята възпитателка Радостина Галинова-Кривиралчева те рецитираха стихчета и пяха песни, посветени на Добрата Старица и приближаващата пролет. Баба Марта закичи децата с мартенички и си направи снимки за спомен с тях. Пожела им да бъдат здрави, а децата ѝ показаха колко много знаят за българския символ мартеничката и за пролетта.

 Сутринта в един от кабинетите на копривщенската гимназия учениците от началния курс също посрещната Баба Марта (Донка Главчева), за която всеки клас бе подготвил програма. Уморената баба, носеща в кошницата си мартенички, бе любезно и възторжено посрещната. В края на тържеството учениците си направиха снимки с нея.

 

 

 

Септември 2023
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930