МАГАЗИН "СТРОИТЕЛ" - ПИРДОП
ГАЗТРЕЙД
ПОЛИСТРОЙ 21
МАГАЗИН "СТРОИТЕЛ" - ПИРДОП
ГАЗТРЕЙД
ПОЛИСТРОЙ 21
Гореща новина
 На 28 февруари управителят на Софийска област Иван Иванов проведе работна среща с ръководството на най-голямата компания у нас по финансови резултати и лидер в производството на мед в Югоизточна Европа – „Аурубис България“. В разговорите взеха участие изпълнителният директор на дружеството Тим Курт, членът на Съвета на директорите и финансов директор на компанията Ивайло Вътев, директор „Производство“ на предприятието инж. Димо Кирилов, Ивайло Георгиев – ръководител на отдел „Връзки с институциите“, кметовете на общините Златица – инж. Стоян Генов и на Пирдоп – Ангел Геров, служители на „Аурубис България“, главният секретар на областната администрация Мая Цанова и Румяна Петрова – „Връзки с обществеността“ на Софийска област. Прочети още...
   |   

 

Във връзка с информационната кампания на Националната служба за съвети в земеделието (Териториален областен офис) и Националната агенция за приходите (НАП) – офис Софийска област, на 21 март в голямата зала в сградата на общинска администрация в Копривщица се състоя среща със производители от града, с. Антон и Пирдоп. Семинарът бе на тима: „Данъчно облагане и осигуряване на земеделските стопани“.

Главният инспектор по приходите при отдел „Услуга за клиента“ – Териториална дирекция на НАП – Софийска област Петър Захариев запозна присъстващите с промените в данъчното и осигурителното законодателство за тази година и особеностите при деклариране и плащане на данъци и осигурителните вноски. Специалисти от Териториалния областен офис на Националната служба за съвети в земеделието отговориха на въпроси на интересуващите се за възможностите за подпомагане по схемите за директните плащания за настоящата година и програмата за развитие на селските райони 2014 – 2020 г.  Идно от питанията бе за развитие на туристически услуги във възрожденския град и специалистите дадоха отговор на запитването за финансиране на проекти за изграждане къщи за гости.

 

 

 

Март 2023
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031