МАГАЗИН "СТРОИТЕЛ" - ПИРДОП
ГАЗТРЕЙД
ПОЛИСТРОЙ 21
МАГАЗИН "СТРОИТЕЛ" - ПИРДОП
ГАЗТРЕЙД
ПОЛИСТРОЙ 21
Гореща новина
 На 28 февруари управителят на Софийска област Иван Иванов проведе работна среща с ръководството на най-голямата компания у нас по финансови резултати и лидер в производството на мед в Югоизточна Европа – „Аурубис България“. В разговорите взеха участие изпълнителният директор на дружеството Тим Курт, членът на Съвета на директорите и финансов директор на компанията Ивайло Вътев, директор „Производство“ на предприятието инж. Димо Кирилов, Ивайло Георгиев – ръководител на отдел „Връзки с институциите“, кметовете на общините Златица – инж. Стоян Генов и на Пирдоп – Ангел Геров, служители на „Аурубис България“, главният секретар на областната администрация Мая Цанова и Румяна Петрова – „Връзки с обществеността“ на Софийска област. Прочети още...
   |   

Честват заедно лични празници

Жените от Дневната седянка се събират всяка сряда в Клуба на пенсионера. Заедно празнуват своите рождени дни и се веселят. Своите годишнини Невена Васева и Виолета Джоголанова отбелязаха сред приятелки. Поднесени бяха много сърдечни поздрави, цветя и много мили пожелания на двете дами.

Своя 70-годишен юбилей отпразнува и председателят на управителния съвет на Клуба на пенсионерите Пенка Цветкова. Юбилярката, която е известна със своето чувство за хумор и оптимистичния си характер, получи много цветя и поздравления. Кметът на община Копривщица Генчо Герданов лично поднесе китка дъхав копривщевщенски здравец и подарък на юбилярката с пожеланието символиката на името на здравеца да я съпровожда до дълбоки старини.

 

„70 години не са много, но не са и малко. По една от медиите чух, че 70-годишнината е най-красивата възраст. Събудих се сутринта и си казах: “Аз съм остаряла! А, не, не само съм помъдряла!“ – сподели пред гостите си Пенка Цветкова. Тя разказа накратко за своя трудов път, който започнал по времето Първия национален събор на народното творчество – 1965 и приключил по време на юбилейния събор през 2015 година, точно 50 години трудов стаж без прекъсване. Без да се срамува от своето минало тя показа вестник „Софийска правда”, в който е публикувана снимка от 12 конгрес на БКП, където е заснета до Тодор Живков. Това е моята гардост, отбеляза юбилярката.

Мария Димова, секретар на Народно читалище „Хаджи Ненчо Палавеев” поднесе поздравителен адрес и подарък на рожденичката, а жените от женската певческа група „Копришки бисери” я поздрави със специалната песен „Де гиди, Пено, бяла Пено, перунико, бял трендафил казанлъшки”.

 

 

 

Март 2023
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031