МАГАЗИН "СТРОИТЕЛ" - ПИРДОП
ГАЗТРЕЙД
ПОЛИСТРОЙ 21
МАГАЗИН "СТРОИТЕЛ" - ПИРДОП
ГАЗТРЕЙД
ПОЛИСТРОЙ 21
Гореща новина
 На 28 февруари управителят на Софийска област Иван Иванов проведе работна среща с ръководството на най-голямата компания у нас по финансови резултати и лидер в производството на мед в Югоизточна Европа – „Аурубис България“. В разговорите взеха участие изпълнителният директор на дружеството Тим Курт, членът на Съвета на директорите и финансов директор на компанията Ивайло Вътев, директор „Производство“ на предприятието инж. Димо Кирилов, Ивайло Георгиев – ръководител на отдел „Връзки с институциите“, кметовете на общините Златица – инж. Стоян Генов и на Пирдоп – Ангел Геров, служители на „Аурубис България“, главният секретар на областната администрация Мая Цанова и Румяна Петрова – „Връзки с обществеността“ на Софийска област. Прочети още...
   |   

 На 21 декември 2021 г. чрез договор за дарение на ОУ „Георги Бенковски“ с. Мирково, беше предадена сумата от 820 лв. Средствата бяха събрани на благотворителната кулинарна изложба, организирана от читалище Културен подем – 2020 и ще бъдат използвани за подкрепа на деца от учебното заведение. На кои деца да се помогне ще бъде определено от педагогическия съвет, като няма да се раздават парични средства, а ще се закупят принадлежности за учениците. Приоритет при определяне на помощите ще имат учениците, които активно се включват в проявите, организирани от училището. Размерът на сумите също ще бъде уточнен на педагогическия съвет. Подпомагането на активните ученици от читалището е показателно за доброто взаимодействие и взаимопомощ между двете институции.

 На следващия ден – 22 декември в училището беше организиран коледен благотворителен базар с изработени от ученици и преподаватели празнични експонати. Базарът беше посетен от кмета на общината Цветанка Йотина, зам.-кмета Велко Лисев, секретаря на ОбА Цвета Попова, родители и близки на учениците, гости. Събраните от изложбата-базар около 400 лв. ще бъдат използвани за закупуване на игри за учениците, с които да се разнообрази свободното им време в минутите на междучасията.

 

 

 

Ноември 2022
ПВСЧПСН
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930