МАГАЗИН "СТРОИТЕЛ" - ПИРДОП
ГАЗТРЕЙД
ПОЛИСТРОЙ 21
МАГАЗИН "СТРОИТЕЛ" - ПИРДОП
ГАЗТРЕЙД
ПОЛИСТРОЙ 21
Гореща новина
 На 28 февруари управителят на Софийска област Иван Иванов проведе работна среща с ръководството на най-голямата компания у нас по финансови резултати и лидер в производството на мед в Югоизточна Европа – „Аурубис България“. В разговорите взеха участие изпълнителният директор на дружеството Тим Курт, членът на Съвета на директорите и финансов директор на компанията Ивайло Вътев, директор „Производство“ на предприятието инж. Димо Кирилов, Ивайло Георгиев – ръководител на отдел „Връзки с институциите“, кметовете на общините Златица – инж. Стоян Генов и на Пирдоп – Ангел Геров, служители на „Аурубис България“, главният секретар на областната администрация Мая Цанова и Румяна Петрова – „Връзки с обществеността“ на Софийска област. Прочети още...
   |   

Около половин час след като стрелките на часовниците се сляха в полунощ и отбелязаха настъпването на Новата 2020 година, площад „Тодор Влайков“ в гр. Пирдоп постепенно започна да се изпълва с жители и гости на общината за общото веселие. Първоначално народното хоро бе рехаво и само от двама игралци, но когато начелото му застана националният флаг, на него се наловиха множество млади хора, и тържеството стана.

Кметът Ангел Геров честити настъпването на 2020 година и пожела на присъстващите здраве, благоденствие и успехи през идните дни. Над площада лумнаха искрите на продължителна заря, за радост на децата и за удоволствие от падащите от небето звезди на възрастните.

По инициатива управителния съвет на Туристическо дружество „Паскал“ на желаещите да се стоплят в студеното време, се раздаваше греяно вино. За първи път бе организирана и томбола от ръководството на дружеството с множество атрактивни и тематични награди, подходящи за планински преходи. Билети са продавани в дните преди новогодишната нощ и мнозина от техните притежатели търпеливо изчакаха да бъдат изтеглени печелившите номера.

 

Около 1:15 часа след полунощ деца определиха кои са късметлиите. На десетина души се паднаха термоси, двама се сдобиха с тонколони, като специално за тях председателят на ТД „Паскал“ Ваня Момчилова призова да се отзовават на прояви на дружеството, за да озвучават събитията. Шофьорът на общинския автобус Петър Шопов с № 499 спечели кутия за инструменти и тържествено обяви, че ще я ползва по предназначение. 

Големият късметлия се оказа Гергана Ангелова, която се сдоби с 32-инчов LED телевизор LG. Момичетата, които теглеха печелившите номера, най-напред извадиха от кутията № 311, но неговият собственик не бе на площада. По настояване на множеството пирдопчани и по съгласие между организаторите на томболата, тегленето продължи. Притежателят на втория № 460 също не се яви да си получи наградата. И така момичетата посегнаха за трети път към кутията. Извадено бе листчето с № 354, чиято притежателка се оказа г-жа Ангелова.

За спечелилите, но неполучили наградите си в новогодишната нощ, могат да потърсят организаторите от ТД „Паскал“, за да си ги вземат от тях.       

 

 

 

Септември 2023
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930