МАГАЗИН "СТРОИТЕЛ" - ПИРДОП
ГАЗТРЕЙД
ПОЛИСТРОЙ 21
МАГАЗИН "СТРОИТЕЛ" - ПИРДОП
ГАЗТРЕЙД
ПОЛИСТРОЙ 21
Гореща новина
 Партньорствата с компании като „Дънди Прешъс Металс“ осигуряват подкрепа с човешко лице   На 19 януари 2021 г. представители на фондация „За нашите деца“ посетиха „Дънди Прешъс Металс Челопеч“ ЕАД. Дружеството подкрепи екипа на фондацията с дарение на лек автомобил „Тойота Корола“ и употребявана компютърна техника. Дарението ще подпомогне осъществяването на дейността на фондацията и ще осигури възможност за посрещане на предизвикателствата на работата от дистанция.  Фондация „За нашите деца” предоставя професионални социални услуги за най-уязвимите деца в ранна възраст чрез насърчаване на постоянните, сигурни и развиващи семейни отношения. Вече 28 години фондацията е еталон за качествена социална работа в помощ на деца и семейства. Прочети още...
   |   

 Около час след настъпването на Новата 2021 година, посещаваме един от обектите в Пирдоп с 24-часов работен цикъл – бензиностанция „ШЕЛ“. Дежурната смяна – Янка Семкова и Михаил Недков, ни посреща с усмивка и традиционното „Честита Нова година!“. Благодарим и връщаме поздрава!

 Двамата заявяват, че часовете преди и след полунощ са преминали спокойно и без напрежение. Нямали много клиенти – заредили с горива само няколко автомобила. Пожелават на всичките, които ползват услугите им, здраве и напрежението от старата 2020 г. да премине по-скоро. А хората у нас и по света да се радват само на мир, спокойствие и да имат благодат и много хубави дни занапред.

 Само един от посетителите се „задържал“ малко повече при тях, казва Янка Семкова. В един от ъглите на бензиностанцията се е приютило малко симпатично, но бездомно кученце. Съжалили го и му позволили да им бъде дружина, защото се уплашило много от безбройните и почти постоянни гърмежи на пиратки и фойерверки. Гледа страхливо и нас, и не смее да помръдне. Уважаваме неговото пространство на безопасност и не го приближаваме.

 Разделяме ме се с екипа на бензиностанция „ШЕЛ“ с взаимни пожелания за успешна нова година, а здравето и добрините около нас да не свършват. Дано!

 

 

 

Февруари 2021
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728