МАГАЗИН "СТРОИТЕЛ" - ПИРДОП
ГАЗТРЕЙД
ПОЛИСТРОЙ 21
МАГАЗИН "СТРОИТЕЛ" - ПИРДОП
ГАЗТРЕЙД
ПОЛИСТРОЙ 21
Гореща новина
 На 28 февруари управителят на Софийска област Иван Иванов проведе работна среща с ръководството на най-голямата компания у нас по финансови резултати и лидер в производството на мед в Югоизточна Европа – „Аурубис България“. В разговорите взеха участие изпълнителният директор на дружеството Тим Курт, членът на Съвета на директорите и финансов директор на компанията Ивайло Вътев, директор „Производство“ на предприятието инж. Димо Кирилов, Ивайло Георгиев – ръководител на отдел „Връзки с институциите“, кметовете на общините Златица – инж. Стоян Генов и на Пирдоп – Ангел Геров, служители на „Аурубис България“, главният секретар на областната администрация Мая Цанова и Румяна Петрова – „Връзки с обществеността“ на Софийска област. Прочети още...
   |   

 По повод Международния ден на детето – 1 юни, общинските съветници Мария Бръмбева, д-р Десислава Толинова и Станислав Готев, с лични средства закупиха разнообразни шарени гирлянди, нанизи от разноцветни триъгълници и ефектни хартиени форми, с които украсиха сградите на детските градини в Пирдоп и село Душанци.

 Тримата често провеждат свои инициативи, посветени на най-малките жители на общината, а тази бе приятна изненада за колективите на детските заведения. В Деня на детето, придружавани от Надка Готева и ученика Борис Готев, те обиколиха четирите детски заведения и Начално училище-паметник „Тодор Влайков“, за да честитят празника на техните възпитаници и да се присъединят към педагозите, които също бяха украсили сградите и помещенията в тях в този ден.

 Дните на най-малките жители на Община Пирдоп трябва да бъдат весели, щастливи, изпълнени с много емоции и красота, каза Станислав Готев. Общинските съветници се постараха и центърът на града на 1 юни да бъде цветен и богат на украси. В късния следобед те се включиха в организирания съвместно с общината жизнерадостен и наситен с настроение и много игри детски празник.

 

 

 

Септември 2023
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930