МАГАЗИН "СТРОИТЕЛ" - ПИРДОП
ГАЗТРЕЙД
ПОЛИСТРОЙ 21
МАГАЗИН "СТРОИТЕЛ" - ПИРДОП
ГАЗТРЕЙД
ПОЛИСТРОЙ 21
Гореща новина
 В неделя – 11 юли, по данни на местните власти, в седемте общини от региона – Антон, Златица, Копривщица, Мирково, Пирдоп, Чавдар и Челопеч, над 18 720 избиратели имаха право да определят кои да бъдат партиите, коалициите и депутатите в 46-то Народно събрание. От тях пред машините за гласуване и урните се явиха около 40 %, като само в Община Челопеч активността е значително по-висока – 51.53 %.  Навсякъде изборният ден е започнал в 7:00 часа, спокойно и без затруднения, при спазване на реда и противоепидемичните мерки от гласуващите и членовете на СИК. Единствено в с. Душанци, Община Пирдоп, е имало кратко прекъсване работата на машината за гласуване, като проблемът бързо е бил отстранен. Прочети още...
   |   

 По повод Международния ден на детето – 1 юни, общинските съветници Мария Бръмбева, д-р Десислава Толинова и Станислав Готев, с лични средства закупиха разнообразни шарени гирлянди, нанизи от разноцветни триъгълници и ефектни хартиени форми, с които украсиха сградите на детските градини в Пирдоп и село Душанци.

 Тримата често провеждат свои инициативи, посветени на най-малките жители на общината, а тази бе приятна изненада за колективите на детските заведения. В Деня на детето, придружавани от Надка Готева и ученика Борис Готев, те обиколиха четирите детски заведения и Начално училище-паметник „Тодор Влайков“, за да честитят празника на техните възпитаници и да се присъединят към педагозите, които също бяха украсили сградите и помещенията в тях в този ден.

 Дните на най-малките жители на Община Пирдоп трябва да бъдат весели, щастливи, изпълнени с много емоции и красота, каза Станислав Готев. Общинските съветници се постараха и центърът на града на 1 юни да бъде цветен и богат на украси. В късния следобед те се включиха в организирания съвместно с общината жизнерадостен и наситен с настроение и много игри детски празник.

 

 

 

Август 2021
ПВСЧПСН
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031