МАГАЗИН "СТРОИТЕЛ" - ПИРДОП
ГАЗТРЕЙД
ПОЛИСТРОЙ 21
МАГАЗИН "СТРОИТЕЛ" - ПИРДОП
ГАЗТРЕЙД
ПОЛИСТРОЙ 21
Гореща новина
 На 28 февруари управителят на Софийска област Иван Иванов проведе работна среща с ръководството на най-голямата компания у нас по финансови резултати и лидер в производството на мед в Югоизточна Европа – „Аурубис България“. В разговорите взеха участие изпълнителният директор на дружеството Тим Курт, членът на Съвета на директорите и финансов директор на компанията Ивайло Вътев, директор „Производство“ на предприятието инж. Димо Кирилов, Ивайло Георгиев – ръководител на отдел „Връзки с институциите“, кметовете на общините Златица – инж. Стоян Генов и на Пирдоп – Ангел Геров, служители на „Аурубис България“, главният секретар на областната администрация Мая Цанова и Румяна Петрова – „Връзки с обществеността“ на Софийска област. Прочети още...
   |   

 По повод Международния ден на детето, на 1 юни в салона на читалище „Светлина“ се проведе весел празник, който бе посветен на най-малките жители на село Душанци. Той бе организиран от кметството и работещи в културната институция, подготвили за тях интересни игри и забавления на сцената. Подкрепа на двете институции бяха оказали спомоществователите Нели Петрова, Миглена Велкова, Анелия Георгиева, Пепа Тодорова, Иванка Георгиева и Благовест Азманов. В салона бяха множество родители, които с настроение и интерес проследяваха изявите на своите наследници. Някои от тях, които съвсем наскоро, вероятно, се бяха научили да ходят сами, без подкрепата на близките си, смело гонеха разсипаните на пода балони. 

 Кметът Златка Кънева поздрави децата с техния ден и ги призова от сърце и с настроение да се забавляват в игрите. Бъдете окрилени от щастие, запазете своята любознателност и търсете винаги доброто. Предизвиквайте себе си и сбъдвайте мечтите си, а ние – големите, ще ви обичаме и винаги ще ви подкрепяме, бъдете смели и покорявайте света, призова малчуганите Златка Кънева.

 Децата от село Душанци играха с балони, участваха в конкурси с много награди, танцуваха от сърце на фона на популярни песни за щастливото им детство, пробваха се като модели в модно ревю или проявяваха бързината и съобразителността си в търсенето на определени цветове балони. Включиха се и в забавната викторина, в която трябваше да дадат остроумни отговори на пет въпроса. Накрая за всички тях имаше специална детска дискотека, както и изобилие от лакомства, с които те възстановиха силите си след множеството игри по време на тържеството, посветено на 1 юни.

 

 

 

Септември 2023
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930