МАГАЗИН "СТРОИТЕЛ" - ПИРДОП
ГАЗТРЕЙД
ПОЛИСТРОЙ 21
МАГАЗИН "СТРОИТЕЛ" - ПИРДОП
ГАЗТРЕЙД
ПОЛИСТРОЙ 21
Гореща новина
 На 28 февруари управителят на Софийска област Иван Иванов проведе работна среща с ръководството на най-голямата компания у нас по финансови резултати и лидер в производството на мед в Югоизточна Европа – „Аурубис България“. В разговорите взеха участие изпълнителният директор на дружеството Тим Курт, членът на Съвета на директорите и финансов директор на компанията Ивайло Вътев, директор „Производство“ на предприятието инж. Димо Кирилов, Ивайло Георгиев – ръководител на отдел „Връзки с институциите“, кметовете на общините Златица – инж. Стоян Генов и на Пирдоп – Ангел Геров, служители на „Аурубис България“, главният секретар на областната администрация Мая Цанова и Румяна Петрова – „Връзки с обществеността“ на Софийска област. Прочети още...
   |   

 Випуск 2021 на гимназията е с най-висок резултат в Софийска област от Държавните зрелостни изпити

  На 21 юни в Археологически парк „Тополница“ на с. Чавдар се състоя тържественото дипломиране на зрелостниците от Випуск 2021 на СУ „Саво Савов“ - Пирдоп. Младите хора бяха придружени от своите родители, приятели и близки. Гости на събитието бяха кметът на общината Ангел Геров, преподаватели от учебното заведение, членове на училищната администрация.

 Водеща на литературно-музикалната програма беше бившата възпитаничка на училището и журналистка в БНТ Цанка Николова, която поздрави зрелостниците с прекрасни стихове и им отправи своето послание за бъдещето. Поздравления към младежите и девойките бяха поднесени от кмета Ангел Геров, директора на гимназията Цвятко Четьов, от ученическата общност.

 Всички се обърнаха с топли думи към порасналите вече деца и им пожелаха от сърце много успехи, реализация на всички мечти, красиви моменти и да съхранят най-чисти и мили спомени от родното училище. Класните ръководителки Антоанета Димитрова и Николинка Василева поднесоха на всеки свой възпитаник забавна грамота с най-характерната му черта, което повдигна още повече градуса на доброто настроение.

 Випуск 2021 на пирдопската гимназия завършва с най-висок резултат от Държавните зрелостни изпити, от общо 37 средни училища в Софийска област, заедно със средното училище в Божурище, училище в Самоков и Природо-математическата гимназия в Ботевград – Мн. Добър 4,62. Средният успех от матурата по английски език е Много добър 5.07, а по география – Много добър 4.70. Дванадесети „А“ клас е с общ успех от дипломите за завършено средно образование Много добър 5.01, а успехът на дванадесети „Б“ клас е още по-висок – много добър 5.25. Осем зрелостници – Стефан Стефанов, Габриела Крайчева, Теодора Котова, Георги Далеев, Невелина Марковска, Петя Медарова, Йоана Дуракова и Лидия Бързакова са с отлични дипломи. Те ще получат като награда от ръководството на учебното заведение позлатена значка с логото на своето училище.

 Специален поздрав към зрелостниците и техните гости поднесоха членовете на Вокална група „Фантазия“ с ръководител маестро Марияна Върбанова, както и  Дерек (Илко Захариев) с балет „Веда Джуниър“. За грижите и обичта класните ръководителки получиха огромни букети от свежи цветя. Тържеството завърши със стилен коктейл и фотосесия за младите хора. Изказана беше благодарност към ръководството на комплекса, както и към Община Чавдар за добрия прием, а към Община Пирдоп за логистиката.

 

 

 

Септември 2023
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930