МАГАЗИН "СТРОИТЕЛ" - ПИРДОП
ГАЗТРЕЙД
ПОЛИСТРОЙ 21
МАГАЗИН "СТРОИТЕЛ" - ПИРДОП
ГАЗТРЕЙД
ПОЛИСТРОЙ 21
Гореща новина
 На 28 февруари управителят на Софийска област Иван Иванов проведе работна среща с ръководството на най-голямата компания у нас по финансови резултати и лидер в производството на мед в Югоизточна Европа – „Аурубис България“. В разговорите взеха участие изпълнителният директор на дружеството Тим Курт, членът на Съвета на директорите и финансов директор на компанията Ивайло Вътев, директор „Производство“ на предприятието инж. Димо Кирилов, Ивайло Георгиев – ръководител на отдел „Връзки с институциите“, кметовете на общините Златица – инж. Стоян Генов и на Пирдоп – Ангел Геров, служители на „Аурубис България“, главният секретар на областната администрация Мая Цанова и Румяна Петрова – „Връзки с обществеността“ на Софийска област. Прочети още...
   |   

 Само малко повече от денонощие засадените през миналата седмица със свежи цветя красиви саксии пред входа на старата банка в Пирдоп радваха преминаващите хора през центъра на града. През нощта на четвъртък срещу петък – 24 и 25 юни, осем от тях бяха откраднати от неизвестни засега похитители.

 Работещи в Общинската администрация споделиха с огорчение, че при подобно отношение цветните градинки в Пирдоп няма да оцелеят дълго време. Цветята са засадени от служителите в Общинско звено „БКС“ в сряда, а в петък, част от тях вече се намират в някой двор на къща или крайградска вила. Да се пита човек с каква съвест и морал са тези хора, които безсъвестно, безскрупулно и нахално се отнасят към общото на всички ни като своя собственост.

 Запознати с деянието обясниха, че предстои преглеждане на записите от видеонаблюдението на центъра на град Пирдоп, за да се установи кои са крадците на цветята. И спрямо тях да се предприемат заслужените строги мерки и санкции от страна на местната власт.

 

 

 

Септември 2023
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930