МАГАЗИН "СТРОИТЕЛ" - ПИРДОП
ГАЗТРЕЙД
ПОЛИСТРОЙ 21
МАГАЗИН "СТРОИТЕЛ" - ПИРДОП
ГАЗТРЕЙД
ПОЛИСТРОЙ 21
Гореща новина
 На 28 февруари управителят на Софийска област Иван Иванов проведе работна среща с ръководството на най-голямата компания у нас по финансови резултати и лидер в производството на мед в Югоизточна Европа – „Аурубис България“. В разговорите взеха участие изпълнителният директор на дружеството Тим Курт, членът на Съвета на директорите и финансов директор на компанията Ивайло Вътев, директор „Производство“ на предприятието инж. Димо Кирилов, Ивайло Георгиев – ръководител на отдел „Връзки с институциите“, кметовете на общините Златица – инж. Стоян Генов и на Пирдоп – Ангел Геров, служители на „Аурубис България“, главният секретар на областната администрация Мая Цанова и Румяна Петрова – „Връзки с обществеността“ на Софийска област. Прочети още...
   |   

 На 23 декември, като част от празничните прояви, организирани в навечерието на Рождество Христово и Новата 2022 година от колектива на общинската администрация в Пирдоп, бе специалното посещение на аниматори от столицата, които да забавляват най-малките жители на града.

 Множество деца се включиха в игрите, които им бяха подготвили Елфите – трима от помощниците на Дядо Коледа, преди самият той да се появи пред тях. На фона на детски песни и мелодии малчуганите се състезаваха помежду си или в образуваните по време на игрите отбори между момичета и момчета, кой пръв ще пробяга определено разстояние, ще изпълни задачките на Елфите и ще скочи най-високо по даден сигнал от тях.

 Въпреки ниските температури, веселието, емоциите и настроението на децата бяха в изобилие, за удоволствие на техните близки, които търпеливо и стоически устояха на предизвикателството на времето. Радостта и „неразборията“ на площад „Тодор Влайков“ бе пълна, когато вратите на читалище „Напредък“ се отвориха и с голям червен чувал на рамо се появи… Дядо Коледа. Около него бързо се струпаха малките участници в забавните игри, а той, подпомаган от Елфите, не са забави много и раздаде на всички подаръци.

От общинската администрация бяха закупили петдесет малки детски касички, които бяха пакетирани в целофанени в торбички. Някои от малчуганите рецитираха на Добрия Старец стихчета, а той ги похвали за тяхното старание и оказаното му уважение по време на „гостуването“ в Пирдоп.

 

 

 

Юни 2023
ПВСЧПСН
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930