МАГАЗИН "СТРОИТЕЛ" - ПИРДОП
ГАЗТРЕЙД
ПОЛИСТРОЙ 21
МАГАЗИН "СТРОИТЕЛ" - ПИРДОП
ГАЗТРЕЙД
ПОЛИСТРОЙ 21
Гореща новина
 На 28 февруари управителят на Софийска област Иван Иванов проведе работна среща с ръководството на най-голямата компания у нас по финансови резултати и лидер в производството на мед в Югоизточна Европа – „Аурубис България“. В разговорите взеха участие изпълнителният директор на дружеството Тим Курт, членът на Съвета на директорите и финансов директор на компанията Ивайло Вътев, директор „Производство“ на предприятието инж. Димо Кирилов, Ивайло Георгиев – ръководител на отдел „Връзки с институциите“, кметовете на общините Златица – инж. Стоян Генов и на Пирдоп – Ангел Геров, служители на „Аурубис България“, главният секретар на областната администрация Мая Цанова и Румяна Петрова – „Връзки с обществеността“ на Софийска област. Прочети още...
   |   

 За Деня на освобождението на Пирдоп от османско владичество, настоятелството на читалище „Напредък“ организира конкурс за ученици от  три възрастови групи, на тема: „Аз обичам Пирдоп – древен и млад“.

 В него се включиха 14 млади таланти от първи до дванадесети клас от учебните заведения в града. В първата възрастова група – 1 – 4 клас, комисията, с председател Кристина Павлова, е определила като най-добри работите на Елица Георгиева и на Нелина Кесова от Начално училище-паметник „Тодор Г. Влайков“.

 Във втора възрастова група – учащи от пети до седми клас, се връчва само поощрителна награда – на Гергана Атанасова от СУ „Саво Савов. В третата група участници в конкурса – ученици от осми до дванадесети клас, комисията е решила да се класират на първо място работите на Кристияна Шентова, Радослава Михайлова и Стефани Жулева от същото учебно заведение. 

 За победителите са били осигурени награди, а за останалите участници – поощрения.

 

 

 

Юни 2023
ПВСЧПСН
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930