МАГАЗИН "СТРОИТЕЛ" - ПИРДОП
ГАЗТРЕЙД
ПОЛИСТРОЙ 21
МАГАЗИН "СТРОИТЕЛ" - ПИРДОП
ГАЗТРЕЙД
ПОЛИСТРОЙ 21
Гореща новина
 На 28 февруари управителят на Софийска област Иван Иванов проведе работна среща с ръководството на най-голямата компания у нас по финансови резултати и лидер в производството на мед в Югоизточна Европа – „Аурубис България“. В разговорите взеха участие изпълнителният директор на дружеството Тим Курт, членът на Съвета на директорите и финансов директор на компанията Ивайло Вътев, директор „Производство“ на предприятието инж. Димо Кирилов, Ивайло Георгиев – ръководител на отдел „Връзки с институциите“, кметовете на общините Златица – инж. Стоян Генов и на Пирдоп – Ангел Геров, служители на „Аурубис България“, главният секретар на областната администрация Мая Цанова и Румяна Петрова – „Връзки с обществеността“ на Софийска област. Прочети още...
   |   

Със светлинно-огненото шоу на Спортен клуб по огнени изкуства „Дивинитас“ (божественост, съвършенство) бе поставено начало на празничната вечер на 7 декември, посветена на запалването на светлините на коледната елха и украса в Златица.

Пред множество жители и гости на града, на пл. „Македония“ най-напред гостенка на малчуганите и техните родители бе великолепната принцеса Снежанка, облечена в ефектна искряща от бели светлини рокля с големи крила. И децата не пропуснаха възможността да си направят снимки с високата, в буквалния смисъл, внучка на добрия Дядо Коледа.

 

Последва впечатляващ танц на две девойки и младеж с разноцветни светлинни ефекти, често сменящи визията си от трикольор до коледно-новогодишни символи. Младежите предизвикаха възхитата на присъстващите със запалването на специален огън, който очерта надписа „Весели празници“. С пламтящи факли в ръце, които често си разменяха, с въртящ се огнен обръч и горяща наметка на едно от момичетата пред затаилите дъх присъстващи на шоуто, неусетно се стигна до кулминацията на вечерта.

С изброяване от десет до едно от всички, най-активни в което бяха децата, стотиците лампички на елхата и празничната украса на фонтана на пл. „Македония“ светнаха. Златица вече е в очакване на Коледа и Нова година, които ще донесат още добро настроение и уют в домовете на нейните жители.       

 

 

 

Януари 2023
ПВСЧПСН
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031