МАГАЗИН "СТРОИТЕЛ" - ПИРДОП
ГАЗТРЕЙД
ПОЛИСТРОЙ 21
МАГАЗИН "СТРОИТЕЛ" - ПИРДОП
ГАЗТРЕЙД
ПОЛИСТРОЙ 21
Гореща новина
 На 28 февруари управителят на Софийска област Иван Иванов проведе работна среща с ръководството на най-голямата компания у нас по финансови резултати и лидер в производството на мед в Югоизточна Европа – „Аурубис България“. В разговорите взеха участие изпълнителният директор на дружеството Тим Курт, членът на Съвета на директорите и финансов директор на компанията Ивайло Вътев, директор „Производство“ на предприятието инж. Димо Кирилов, Ивайло Георгиев – ръководител на отдел „Връзки с институциите“, кметовете на общините Златица – инж. Стоян Генов и на Пирдоп – Ангел Геров, служители на „Аурубис България“, главният секретар на областната администрация Мая Цанова и Румяна Петрова – „Връзки с обществеността“ на Софийска област. Прочети още...
   |   

На 7 март, в навечерието на празника на жената, децата от подготвителната група на Детска градина “Слънце” в гр. Златица, изненадаха и зарадваха своите майки и многото си гости с великолепния си спектакъл “Пеперудена магия”. Под ръководството на своите учители – Нели Тодорова и Елена Муховска, която само от месец и половина е педагог детското заведение, малчуганите показаха своята талант на малки актьори и изпълнители на песни.

 

В основата на спектакъла бе преобразяването на една малка и тромава гъсеница от гората, която никой не иска да има за приятел, в красива и привличаща всички прекрасна пеперуда. Със стихове, песни и танци децата показаха на родителите си, че чудеса могат да се случват не само в приказките и драматизациите. А изненадата за майките бе пълна, когато техните наследници им подариха специално подготвените вазички с цветя за предстоящия празник. С аплодисменти бяха възнаградени всички изпълнители, представили се в ролята на Слънцето, цветята, калинките и членовете на детската рок-група, показали сценично майсторство досущ като най-известните музиканти.

Поздравления към малките актьори отправиха директорът на Детска градина “Слънце” Красимира Петелова и секретарят на Община Златица Теодора Петрова. А за финал на тържеството една от майките се бе погрижила за всички изпълнители да има вкусни лакомства. Родители и малчугани отрупаха с цветя своите ръководители по случай 8-ми март и за чудесната хореография на спектакъла “Пеперудена магия”.    

 

 

 

Февруари 2023
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728