МАГАЗИН "СТРОИТЕЛ" - ПИРДОП
ГАЗТРЕЙД
ПОЛИСТРОЙ 21
МАГАЗИН "СТРОИТЕЛ" - ПИРДОП
ГАЗТРЕЙД
ПОЛИСТРОЙ 21
Гореща новина
 На 28 февруари управителят на Софийска област Иван Иванов проведе работна среща с ръководството на най-голямата компания у нас по финансови резултати и лидер в производството на мед в Югоизточна Европа – „Аурубис България“. В разговорите взеха участие изпълнителният директор на дружеството Тим Курт, членът на Съвета на директорите и финансов директор на компанията Ивайло Вътев, директор „Производство“ на предприятието инж. Димо Кирилов, Ивайло Георгиев – ръководител на отдел „Връзки с институциите“, кметовете на общините Златица – инж. Стоян Генов и на Пирдоп – Ангел Геров, служители на „Аурубис България“, главният секретар на областната администрация Мая Цанова и Румяна Петрова – „Връзки с обществеността“ на Софийска област. Прочети още...
   |   

Малчуганите от Група „Мечо Пух“ на Детска градина „Вяра, Надежда, Любов“ в гр. Златица, с ръководители Нели Божинова и Мария Стоянова, предадоха на 18 април на представители на Инър Уйл Клуб – Пирдоп четиринадесет големи пластмасови туби, пълни с капачки, в подкрепа на тяхната инициатива „Пресичай безопасно с Боби и Кели“.

Идеята им да започнат събирането на пластмасовите отпадъци се зародила на 21 ноември миналата година – Денят на християнското семейство. А по намеренията на децата да се оползотворят вторично ненужните вече капачки, се запалили и родителите им, баби и дядовци, близки и приятели, дори хора от други градове и селища, които със съпричастие, ентусиазъм и удоволствие помагали на момичетата и момчетата от Група „Мечо Пух“ да съберат колкото могат повече от тях.

 

От името на дамската благотворителна организация тубите с капачките бяха получени от Снежана Янева и Антоанета Кафеджиева, чеърмен на  Дистрикт 248 - Инър Уйл Клуб Бълария. Г-жа Янева зарадва малките си домакини с подарък от ефектни и красиви изработени от самата нея фигурки на животинчета и други същества, които те приеха с радост и удоволствие.

По инициатива на клуба на няколко места в Пирдоп и Златица са поставени метални контейнери във вид на сърца, в които граждани събират пластмасови капачки. Досега дамите вече 3 пъти са освобождавали тези съдове, след като са се напълнили, и са ги подготвили за предаване, съобщи президентът на Инър Уйл Клуб – Пирдоп Любов Станулова.      

 

 

 

Януари 2023
ПВСЧПСН
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031