МАГАЗИН "СТРОИТЕЛ" - ПИРДОП
ГАЗТРЕЙД
ПОЛИСТРОЙ 21
МАГАЗИН "СТРОИТЕЛ" - ПИРДОП
ГАЗТРЕЙД
ПОЛИСТРОЙ 21
Гореща новина
 На 28 февруари управителят на Софийска област Иван Иванов проведе работна среща с ръководството на най-голямата компания у нас по финансови резултати и лидер в производството на мед в Югоизточна Европа – „Аурубис България“. В разговорите взеха участие изпълнителният директор на дружеството Тим Курт, членът на Съвета на директорите и финансов директор на компанията Ивайло Вътев, директор „Производство“ на предприятието инж. Димо Кирилов, Ивайло Георгиев – ръководител на отдел „Връзки с институциите“, кметовете на общините Златица – инж. Стоян Генов и на Пирдоп – Ангел Геров, служители на „Аурубис България“, главният секретар на областната администрация Мая Цанова и Румяна Петрова – „Връзки с обществеността“ на Софийска област. Прочети още...
   |   

 Цветелина Джоголанова от град Златица взе участие в заснемането на епизоди от българския филм „Братя“, който се излъчва в ефира на Нова телевизия. Зрителите ще могат да видят в 16 епизод от новия 4 сезон на сериала. Ролята ѝ в него е на красива фатална жена, чийто образ е бил интересен и завладяващ за самата нея, сподели след работата си на снимачната площадка Цветелина.

 Криминалният сериал разказва за ожесточената семейна война, която избухва между двама братя - следователят Борис Донков и бизнесменът Драгомир Донков. От верни и добри приятели, двамата е превръщат в непримирими врагове. Единият тръгва по пътя на отмъщението, а другият няма да се спре пред нищо, за да достигне до истината.

 Тяхната опустошаваща битка променя завинаги както тях самите, така и живота на близките им, а залогът във войната е безценен - сърцето на Лора, жената в която и двамата са влюбени. Причината за разрива във взаимоотношенията на двамата братя се крие в миналото, което те се опитват, но не успяват да забравят. 

 В главните роли в „Братя“ по впечатляващ начин се превъплъщават актьорите Калин Врачански, Владимир Михайлов, Йоанна Темелкова, Искра Донова, Стойо Мирков, Башар Рахал, Деляна Хаджиянкова, Тодор Танчев. Изпълнителен продуцент на сериала е Краси Ванков с компанията „Hidalgo Productions“, която стои зад успеха и на комедийната поредица „All Inclusive“. Сценарият на криминалната драма е на Теодора Маркова, Невена Кертова, Александър Чобанов, Георги Иванов и Пламена Велковски. Режисьори са Станислав Дончев, Николай Илиев, Боя Харизанова, Любомир Печев и Орлин Милчев. Композитор на саундтрака с музиката за сериала е Марио Балтаджиев.

 „Радвам се, че се запознах със страхотни професионалисти и благодаря за препоръката ми да участвам в продукцията! За мен поканата е чест и привилегия! Оказва, се че в днешно време явно не останаха естествено красивите жени и търсенето им е повече от свръх активно навсякъде. Щастлива съм, че и с поканата ми за този епизод се доказа, тази тенденция! Дано се хареса на зрителите тази моя игра, макар и да не съм актриса. В последно време ми се налага доста да се превъплъщавам в роли, явно силният ми характер ми носи позитив в такива ситуации!“, сподели за читатели на вестник „Регион“ Цветелина Джоголанова.

 

 

 

Септември 2023
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930