МАГАЗИН "СТРОИТЕЛ" - ПИРДОП
ГАЗТРЕЙД
ПОЛИСТРОЙ 21
МАГАЗИН "СТРОИТЕЛ" - ПИРДОП
ГАЗТРЕЙД
ПОЛИСТРОЙ 21
Гореща новина
 Партньорствата с компании като „Дънди Прешъс Металс“ осигуряват подкрепа с човешко лице   На 19 януари 2021 г. представители на фондация „За нашите деца“ посетиха „Дънди Прешъс Металс Челопеч“ ЕАД. Дружеството подкрепи екипа на фондацията с дарение на лек автомобил „Тойота Корола“ и употребявана компютърна техника. Дарението ще подпомогне осъществяването на дейността на фондацията и ще осигури възможност за посрещане на предизвикателствата на работата от дистанция.  Фондация „За нашите деца” предоставя професионални социални услуги за най-уязвимите деца в ранна възраст чрез насърчаване на постоянните, сигурни и развиващи семейни отношения. Вече 28 години фондацията е еталон за качествена социална работа в помощ на деца и семейства. Прочети още...
   |   

 

През месец юли членове на Бридж клуб „Челопеч“ са участвали в две много силни състезания от календара на Българската бридж федерация и са завоювали две купи за спечелените втори места, съобщи за в. „Регион“ Атанас Тимев.

 От 2 до 8 юли две двойки от клуба се включили в 38-ия Международен бридж турнир в черноморския курорт Албена, където се представили на високо ниво. Във финал „А“ Йордан Щерев и Пламен Христов завоювали второто място, като отстъпили само на шампионите. В едносесийния турнир те спечели ли и трето място, завоювайки бронзовите медали в престижната надпревара, записвайки в актива си + 20.6 импа. Като само 6.4 импа не им достигнали да грабнат сребърната купа.

 В мини отборното първенство, проведено на 6 юли, състезателите на бридж клуб „Челопеч“ Красимир Симеонов и Йордан Щерев записали пореден успех, класирайки се във финал „В“ на първо място. При отворените двойки представителите на Челопеч са втори.

 От 8 до 12 юли шестима членове на клуба участвали и на авторитетния  турнир в морския курорт Лозенец, който през 2020 г. бил най-посещаваният от състезатели в последните му издания. От включилите се в надпреварата 60 двойки, единият тандем на челопечани е на 19-то място, а другите им колеги са в средата на класирането, поясни г-н Тимев. В мини отборната надпревара завоювали шесто място, което е много добро постижение за тях в този силен международен бридж турнир. Една от двойките челопечани до последния кръг били претенденти за третото място, но загубили от европейските шампиони в спорта и това ги класирало шести, не скри разочарованието си Атанас Тимев. Той изрази благодарности към кмета на общината инж. Алекси Кесяков, който помогнал за представянето на клуба на двете състезания.              

 

 

 

Февруари 2021
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728