МАГАЗИН "СТРОИТЕЛ" - ПИРДОП
ГАЗТРЕЙД
ПОЛИСТРОЙ 21
МАГАЗИН "СТРОИТЕЛ" - ПИРДОП
ГАЗТРЕЙД
ПОЛИСТРОЙ 21
Гореща новина
 На 28 февруари управителят на Софийска област Иван Иванов проведе работна среща с ръководството на най-голямата компания у нас по финансови резултати и лидер в производството на мед в Югоизточна Европа – „Аурубис България“. В разговорите взеха участие изпълнителният директор на дружеството Тим Курт, членът на Съвета на директорите и финансов директор на компанията Ивайло Вътев, директор „Производство“ на предприятието инж. Димо Кирилов, Ивайло Георгиев – ръководител на отдел „Връзки с институциите“, кметовете на общините Златица – инж. Стоян Генов и на Пирдоп – Ангел Геров, служители на „Аурубис България“, главният секретар на областната администрация Мая Цанова и Румяна Петрова – „Връзки с обществеността“ на Софийска област. Прочети още...
   |   

 

През месец юли членове на Бридж клуб „Челопеч“ са участвали в две много силни състезания от календара на Българската бридж федерация и са завоювали две купи за спечелените втори места, съобщи за в. „Регион“ Атанас Тимев.

 От 2 до 8 юли две двойки от клуба се включили в 38-ия Международен бридж турнир в черноморския курорт Албена, където се представили на високо ниво. Във финал „А“ Йордан Щерев и Пламен Христов завоювали второто място, като отстъпили само на шампионите. В едносесийния турнир те спечели ли и трето място, завоювайки бронзовите медали в престижната надпревара, записвайки в актива си + 20.6 импа. Като само 6.4 импа не им достигнали да грабнат сребърната купа.

 В мини отборното първенство, проведено на 6 юли, състезателите на бридж клуб „Челопеч“ Красимир Симеонов и Йордан Щерев записали пореден успех, класирайки се във финал „В“ на първо място. При отворените двойки представителите на Челопеч са втори.

 От 8 до 12 юли шестима членове на клуба участвали и на авторитетния  турнир в морския курорт Лозенец, който през 2020 г. бил най-посещаваният от състезатели в последните му издания. От включилите се в надпреварата 60 двойки, единият тандем на челопечани е на 19-то място, а другите им колеги са в средата на класирането, поясни г-н Тимев. В мини отборната надпревара завоювали шесто място, което е много добро постижение за тях в този силен международен бридж турнир. Една от двойките челопечани до последния кръг били претенденти за третото място, но загубили от европейските шампиони в спорта и това ги класирало шести, не скри разочарованието си Атанас Тимев. Той изрази благодарности към кмета на общината инж. Алекси Кесяков, който помогнал за представянето на клуба на двете състезания.              

 

 

 

Декември 2022
ПВСЧПСН
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031