МАГАЗИН "СТРОИТЕЛ" - ПИРДОП
ГАЗТРЕЙД
ПОЛИСТРОЙ 21
МАГАЗИН "СТРОИТЕЛ" - ПИРДОП
ГАЗТРЕЙД
ПОЛИСТРОЙ 21
Гореща новина
 На 28 февруари управителят на Софийска област Иван Иванов проведе работна среща с ръководството на най-голямата компания у нас по финансови резултати и лидер в производството на мед в Югоизточна Европа – „Аурубис България“. В разговорите взеха участие изпълнителният директор на дружеството Тим Курт, членът на Съвета на директорите и финансов директор на компанията Ивайло Вътев, директор „Производство“ на предприятието инж. Димо Кирилов, Ивайло Георгиев – ръководител на отдел „Връзки с институциите“, кметовете на общините Златица – инж. Стоян Генов и на Пирдоп – Ангел Геров, служители на „Аурубис България“, главният секретар на областната администрация Мая Цанова и Румяна Петрова – „Връзки с обществеността“ на Софийска област. Прочети още...
   |   

 

Състезателят по мотоциклетизъм Ненко Стаменов от село Чавдар, класирал се на второто призово място в клас F 1000 на квалификациите на първия кръг от Източноевропейския и Републикански шампионат по СуперМото и BMU European championship 2020, отправи специални благодарности към дарителите от Община Чавдар.

 Спортистът присъстваше на сесията на местния законодателен орган в най-малката община в Република България, състояла се на 30 юли. Желанието му беше лично да изрази своето задоволство от постигнатите успехи, постигнати благодарение на моралната и материална подкрепа, оказана му от Общинския съвет и Общинската администрация.

 Кметът Григор Даулов е честитил завоюването на сребърната купа на спортиста, като е споделил, че изпълнителната и законодателната власт в Община Чавдар са наясно, че мотоциклетизмът наистина е изключително скъп спорт. Той е гарантирал своята и на колегите си бъдеща подкрепа с каквото е възможно за участия на Ненко Стаменов в други спортни прояви в страна и чужбина.

 Изказвания по темата са направили и общински съветници. От своя страна 36-годишният спортистът е изразил увереност, че заедно с всички ще продължи да прославя Община Чавдар в страната и в чужбина.

 

 

 

Декември 2022
ПВСЧПСН
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031