МАГАЗИН "СТРОИТЕЛ" - ПИРДОП
ГАЗТРЕЙД
ПОЛИСТРОЙ 21
МАГАЗИН "СТРОИТЕЛ" - ПИРДОП
ГАЗТРЕЙД
ПОЛИСТРОЙ 21
Гореща новина
 Партньорствата с компании като „Дънди Прешъс Металс“ осигуряват подкрепа с човешко лице   На 19 януари 2021 г. представители на фондация „За нашите деца“ посетиха „Дънди Прешъс Металс Челопеч“ ЕАД. Дружеството подкрепи екипа на фондацията с дарение на лек автомобил „Тойота Корола“ и употребявана компютърна техника. Дарението ще подпомогне осъществяването на дейността на фондацията и ще осигури възможност за посрещане на предизвикателствата на работата от дистанция.  Фондация „За нашите деца” предоставя професионални социални услуги за най-уязвимите деца в ранна възраст чрез насърчаване на постоянните, сигурни и развиващи семейни отношения. Вече 28 години фондацията е еталон за качествена социална работа в помощ на деца и семейства. Прочети още...
   |   

 

Състезателят по мотоциклетизъм Ненко Стаменов от село Чавдар, класирал се на второто призово място в клас F 1000 на квалификациите на първия кръг от Източноевропейския и Републикански шампионат по СуперМото и BMU European championship 2020, отправи специални благодарности към дарителите от Община Чавдар.

 Спортистът присъстваше на сесията на местния законодателен орган в най-малката община в Република България, състояла се на 30 юли. Желанието му беше лично да изрази своето задоволство от постигнатите успехи, постигнати благодарение на моралната и материална подкрепа, оказана му от Общинския съвет и Общинската администрация.

 Кметът Григор Даулов е честитил завоюването на сребърната купа на спортиста, като е споделил, че изпълнителната и законодателната власт в Община Чавдар са наясно, че мотоциклетизмът наистина е изключително скъп спорт. Той е гарантирал своята и на колегите си бъдеща подкрепа с каквото е възможно за участия на Ненко Стаменов в други спортни прояви в страна и чужбина.

 Изказвания по темата са направили и общински съветници. От своя страна 36-годишният спортистът е изразил увереност, че заедно с всички ще продължи да прославя Община Чавдар в страната и в чужбина.

 

 

 

Февруари 2021
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728