МАГАЗИН "СТРОИТЕЛ" - ПИРДОП
ГАЗТРЕЙД
ПОЛИСТРОЙ 21
МАГАЗИН "СТРОИТЕЛ" - ПИРДОП
ГАЗТРЕЙД
ПОЛИСТРОЙ 21
Гореща новина
 Партньорствата с компании като „Дънди Прешъс Металс“ осигуряват подкрепа с човешко лице   На 19 януари 2021 г. представители на фондация „За нашите деца“ посетиха „Дънди Прешъс Металс Челопеч“ ЕАД. Дружеството подкрепи екипа на фондацията с дарение на лек автомобил „Тойота Корола“ и употребявана компютърна техника. Дарението ще подпомогне осъществяването на дейността на фондацията и ще осигури възможност за посрещане на предизвикателствата на работата от дистанция.  Фондация „За нашите деца” предоставя професионални социални услуги за най-уязвимите деца в ранна възраст чрез насърчаване на постоянните, сигурни и развиващи семейни отношения. Вече 28 години фондацията е еталон за качествена социална работа в помощ на деца и семейства. Прочети още...
   |   

 

През миналата седмица, както съобщи в. „Регион“, четири възрастови групи на Футболен клуб „Пирдоп“ участваха в силния турнир на Българското Черноморие, домакин на който бе курортът Обзор. Пирдопчани участваха с тимовете си от школата – децата, родени през 2006, 2008 и 2011 година, и състава на мъжете.

 Най-силно представяне е имал отборът на мъжете, спечелил за трета поредна година купата и първото място на турнира, в който са участвали състави от гр. София, от гр. Обзор, „Розова долина“ – Казанлък, един от тимовете на „Черно море“ – Варна, „Олимпик“ и „Тича“, също от Варна, „Металург“ – Перник, състави от  Павликени, Асеновград.  

 Добре са се представили и младите таланти на клуба, съобщи по телефона треньорът Красимир Пастушки, преди да приключи подготовката на пирдопчани край морето. Най-добър полузащитник на турнира и с персонална награда във възрастовата група 2011 г. е Петрослав Пастушки от Пирдоп. В следващата възраст – родени през 2008 г., купата за най-добър вратар е заслужил Тодор Венков. Освен със златните медали при мъжете, отборът на Пирдоп е бил отличен и с купите за голмайстор и за най-добър нападател, спечелени от Тодор Александров.

 Турнирът е преминал на високо ниво, като представителите на Пирдоп са постигнали три победи над противниците си, а в една от срещите са завършили на равно. Мъжете на клуба са надделяли над „Металург“ – Перник с 4 : 3, и с 6 : 1 над отбора на Асеновград. С „Рилски спортист“ – Самоков мачът е завършил 5 : 0 в полза на пирдопчани, а без победител и при резултат – 3 : 3, е приключил двубоят на тима със състав от столицата. Така представителите на Средногорието са защитили авторитета си на най-силен състав в престижното предсезонно състезание в най-популярната игра и за трети път завоювали първото място в надпреварата. 

 Децата са играли с връстниците си от „Черно море“,  с домакините, с „Олимпик“ и „Тича“ – Варна, и с „Металург“ - Перник. В събота – 29 август, футболистите на Пирдоп от четирите отбора използваха деня за възстановяване и продължаване на подготовката на плажа на град Обзор, а в неделя се завърнаха в родния край.

 

 

 

Февруари 2021
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728