МАГАЗИН "СТРОИТЕЛ" - ПИРДОП
ГАЗТРЕЙД
ПОЛИСТРОЙ 21
МАГАЗИН "СТРОИТЕЛ" - ПИРДОП
ГАЗТРЕЙД
ПОЛИСТРОЙ 21
Гореща новина
 На 28 февруари управителят на Софийска област Иван Иванов проведе работна среща с ръководството на най-голямата компания у нас по финансови резултати и лидер в производството на мед в Югоизточна Европа – „Аурубис България“. В разговорите взеха участие изпълнителният директор на дружеството Тим Курт, членът на Съвета на директорите и финансов директор на компанията Ивайло Вътев, директор „Производство“ на предприятието инж. Димо Кирилов, Ивайло Георгиев – ръководител на отдел „Връзки с институциите“, кметовете на общините Златица – инж. Стоян Генов и на Пирдоп – Ангел Геров, служители на „Аурубис България“, главният секретар на областната администрация Мая Цанова и Румяна Петрова – „Връзки с обществеността“ на Софийска област. Прочети още...
   |   

 В разстояние на по-малко от месец, Милчо Минков от гр. Пирдоп, почитател на велосипедните спортове и дългите бягания, участва в три престижни надпревари, на които постигна впечатляващи успехи. На четвърти октомври той се включил в дуатлона „Васил Левски“ в Карлово. Състезанието било бягане на 1500 м., колоездене в продължение на 12 км. и отново бягане на 1500 м. Пирдопчанинът заел трето място във възрастовата категория „37 +“.

 На 11 октомври бил сред 627-те мъже, участвали в маратона по улиците на София, на дистанцията 10 км. Завършил на достойното за него 43-то място, с време малко над 46 мин. В престижното състезание се включил случайно, без да е провеждал тренировки. Негов приятел, който се регистрирал за бягането, се разболял и Милчо Минков го заместил на маратона.

 Седмица по-късно – на 18 октомври, се записал и за дуалтона около парк „Кайлъка“ в град Плевен, който бил с 5 км. бягане, 20 км. колоездене и отново 2.5 км. бягане. За 1:10 часа завършил втори в категорията „40+“, мъже. На 1 ноември ще се състезава и в трудния дуалтон в гр. Пловдив, където възрастовият диапазон за мъжете започва от 2001 г., а той е повече от два пъти по-голям от най-младите си конкуренти в тази надпревара.

 Милчо Минков сподели, че към момента се състезава от името на клуб „Верея“ в гр. Стара Загора, но смята да се прехвърли към по-близкия Спортен клуб „Триатлет“, в с. Баня, Карловско, с треньор Иван Попов. От тяхно име ще се представи в Пловдив, а промяната в спортния му път е разбираема – село Баня е по-близо и за него е по-удобно да е част от този професионален тим. Благодарен е на всички – Община Чавдар, управители на фирми и приятелите, които му помагат за участията, защото без подкрепа е трудно да поддържа форма и да пътува за състезанията.   

 

 

 

Декември 2022
ПВСЧПСН
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031