МАГАЗИН "СТРОИТЕЛ" - ПИРДОП
ГАЗТРЕЙД
ПОЛИСТРОЙ 21
МАГАЗИН "СТРОИТЕЛ" - ПИРДОП
ГАЗТРЕЙД
ПОЛИСТРОЙ 21
Гореща новина
 На 28 февруари управителят на Софийска област Иван Иванов проведе работна среща с ръководството на най-голямата компания у нас по финансови резултати и лидер в производството на мед в Югоизточна Европа – „Аурубис България“. В разговорите взеха участие изпълнителният директор на дружеството Тим Курт, членът на Съвета на директорите и финансов директор на компанията Ивайло Вътев, директор „Производство“ на предприятието инж. Димо Кирилов, Ивайло Георгиев – ръководител на отдел „Връзки с институциите“, кметовете на общините Златица – инж. Стоян Генов и на Пирдоп – Ангел Геров, служители на „Аурубис България“, главният секретар на областната администрация Мая Цанова и Румяна Петрова – „Връзки с обществеността“ на Софийска област. Прочети още...
   |   

 На турнира „Панагюрище рита“ за ветерани, организиран от Българската асоциация по мини футбол в зала „Арена Асарел“ в гр. Панагюрище от 22 до 24 януари, сред шестнадесетте участници от цялата страна, бе и отборът на ФК „Мирково“, воден от мениджъра и капитана си инж. Иван Велин.

 Пред БАМФ инж. Иван Велин е споделил преди провеждане на срещите от програмата: Нямаме спирка, защото после трудно се тръгва наново. Един от най-колоритните отбори в България, този на Мирково, е готов най-сетне за голям пробив. Настроението е перфектно и с голямо нетърпение чакаме турнира след дългата изолация. Надяваме се едно отлично представяне и повечко победи. Дано да стане футболен празник. После продължаваме и към Сърбия. Не трябва да има спирка човек, защото после трудно се тръгва. Има сериозни отбори в нашата група. Троян винаги се представя добре, другите отбори също. Но този път вътрешен глас ми подсказва, че ще излезем от групата. Имаме дребни липси, но дано не проличат. Имаме опит в зала. Да сме здрави и да стане хубав турнир!.

 След приключване на мачовете, той сподели за в. „Регион“, че съставът е бил в една група с отборите на „Спартанс“, тима на гр. Троян и „Хемус“. В първата си среща отборът, воден от инж. Велин, победил представителите на Троян с 5 : 3. Последвала загуба от „Спартанс“ – другият финалист на надпреварата, с 1 : 6. В последния си мач мирковчани отстъпили с минималното 2 : 3 от състава на „Хемус“. С по-добра голова разлика и постигнатия успех в директния двубой с троянци, ФК „Мирково“ се наредил на второ място в групата.

 Макар и в намален състав поради болни и на работа състезатели, което не позволило по време на мач да се правят много смени, тимът успял да си извоюва място на четвъртфиналите. Там мирковчани се изправили срещу бъдещия шампион на турнира – „Врачански скали“. След изключително оспорвана игра, представителите на региона отстъпили в двубоя с резултат 2 : 1. За бойката си и сърцата игра на терена, обаче, спечелили уважението и аплодисментите на малкото публика, която наблюдавала двубоите при спазване на противоепидемичните мерки.

 

 

 

Декември 2022
ПВСЧПСН
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031