МАГАЗИН "СТРОИТЕЛ" - ПИРДОП
ГАЗТРЕЙД
ПОЛИСТРОЙ 21
МАГАЗИН "СТРОИТЕЛ" - ПИРДОП
ГАЗТРЕЙД
ПОЛИСТРОЙ 21
Гореща новина
 На 28 февруари управителят на Софийска област Иван Иванов проведе работна среща с ръководството на най-голямата компания у нас по финансови резултати и лидер в производството на мед в Югоизточна Европа – „Аурубис България“. В разговорите взеха участие изпълнителният директор на дружеството Тим Курт, членът на Съвета на директорите и финансов директор на компанията Ивайло Вътев, директор „Производство“ на предприятието инж. Димо Кирилов, Ивайло Георгиев – ръководител на отдел „Връзки с институциите“, кметовете на общините Златица – инж. Стоян Генов и на Пирдоп – Ангел Геров, служители на „Аурубис България“, главният секретар на областната администрация Мая Цанова и Румяна Петрова – „Връзки с обществеността“ на Софийска област. Прочети още...
   |   

 Тимът на ФК „Мирково Ветерани“, воден от мениджъра си инж. Иван Велин, на 21 февруари участва в силния турнир по футбол на малки вратички в гр. Враца, организиран в навечерието и посветен на националния празник на Република България 3 март. Отборът от Средногорието се включи в двубоите в зала след специална покана от домакините, сподели инж. Велин.

 Още в първия си мач местните представители са постигнали победа с 2 : 0 над силния състав над отбора „Скрита сила“, разкривайки голяма част от потенциала си на терена. В следващия си мач срещу тима на познатите им вече победители от турнира в гр. Панагюрище – „Врачански скали“, мирковчани са оказали сериозен противник на домакините. Двубоят е предложил множество емоции за публиката с отбелязаните голове и атрактивни отигравания на топката. Мачът е завършил при резултат 4 : 3 за врачани, но ФК „Мирково“ е продължил в следващата фаза на турнира, където срещнали на терена състава на „Балкан“ – Ботевград.

 След множество обрати във водачеството в срещата, ботевградчани са извоювали победата с 4 постигнати гола, и допуснати 3 в своята врата. Въпреки това поражение, ФК „Мирково Ветерани“ са спечелили на своя страна публиката със сърцатата си игра и немалкото чаровни фенки, които ентусиазирано ги подкрепяли от трибуните, каза инж. Иван Велин.

 Преди началото на срещата с тима на Врачански скали“, инж. Иван Велин и Митко Велков са подарили на домакините от името на доайена на своя тим – ветеранът Иван Велков, неговата книга, разказваща за развитието на спорта и на футбола в село Мирково. Изданието е получил най-добрият от състава на врачани Илия Илиев. Припомняме, че след приключване на срещите в гр. Панагюрище и спечелването на турнира, именно Илия Илиев подари своя златен медал на Иван Велков, който по същото време бе на лечение в местната болница.        

 

 

 

Декември 2022
ПВСЧПСН
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031