МАГАЗИН "СТРОИТЕЛ" - ПИРДОП
ГАЗТРЕЙД
ПОЛИСТРОЙ 21
МАГАЗИН "СТРОИТЕЛ" - ПИРДОП
ГАЗТРЕЙД
ПОЛИСТРОЙ 21
Гореща новина
 На 28 февруари управителят на Софийска област Иван Иванов проведе работна среща с ръководството на най-голямата компания у нас по финансови резултати и лидер в производството на мед в Югоизточна Европа – „Аурубис България“. В разговорите взеха участие изпълнителният директор на дружеството Тим Курт, членът на Съвета на директорите и финансов директор на компанията Ивайло Вътев, директор „Производство“ на предприятието инж. Димо Кирилов, Ивайло Георгиев – ръководител на отдел „Връзки с институциите“, кметовете на общините Златица – инж. Стоян Генов и на Пирдоп – Ангел Геров, служители на „Аурубис България“, главният секретар на областната администрация Мая Цанова и Румяна Петрова – „Връзки с обществеността“ на Софийска област. Прочети още...
   |   

 Състезателят с непримирим спортен дух, така наричат в Спортен клуб по тенис на маса „Пирдоп 2000“ Тихомир Мичев. Той е сред най-добрите с малката топка на зелената маса. Роден е на 10 март 1968 г. в Ботевград. Започва да се подготвя в тънкостите на тази игра още от малък под вещото ръководство на дългогодишния уважаван треньор Стальо Сталев. Талантът му се развива и не случайно стига до национално ниво през осемдесетте години. Защитава цветовете на Спортен клуб „Левски“, става младежки национал и вицешампион за състезатели до 21 години.

 В последствие животът го изпраща в гр. Варна, където среща съпругата си и двамата имат едно прекрасно момиче. Занимава се с бизнес и логистика двадесет години с променлив успех. Съдбоносно решение за него след двете десетилетия състезателна пауза го връща отново към първата му любов – тениса на маса. Попада в една спортна зала случайно и някак като на шега започва да играе. Установява, че това е нещото, което му е липсвало досега в живота и решава да се посвети свободното си време на тениса на маса до край.

 Продава магазин, бусове, автомобил и става треньор и състезател в гр. Варна. След 3 години е вече на отлично ниво и е забелязан от д-р Георги Георгиев, състезател и председател на Спортен клуб „Пирдоп 2000“. Между им протича искара и двамата се сприятеляват и Тихомир Мичев е поканен за първа ракета в клуба на гр. Пирдоп. Като състезател от отбора завоюва множество отличия и награди в последните години. Той е шампион на България за ветерани четири поредни години – от 2017 до 2020. Първи е Група „В“ на Държавното отборно първенство на страната през 2019 г. Печели второ място Група „Б“ за 2020 и 2021 година. В актива си има и десетки други награди. От клуба за него казват, че изключително много разчитат на спортния му дух и хъс за успех. През месец май предстои да се проведе индивидуално първенство по тенис на маса. И д-р Георгиев сподели, че с основание се очаква да постигне и пета поредна титла. Чарът и уменията му в спорта са вдъхновение за всички останалите състезатели от клуба, защото Тихомир Мичев освен отличен човек, е и явление в тениса на маса.

 

 

 

Септември 2023
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930