МАГАЗИН "СТРОИТЕЛ" - ПИРДОП
ГАЗТРЕЙД
ПОЛИСТРОЙ 21
МАГАЗИН "СТРОИТЕЛ" - ПИРДОП
ГАЗТРЕЙД
ПОЛИСТРОЙ 21
Гореща новина
 На 28 февруари управителят на Софийска област Иван Иванов проведе работна среща с ръководството на най-голямата компания у нас по финансови резултати и лидер в производството на мед в Югоизточна Европа – „Аурубис България“. В разговорите взеха участие изпълнителният директор на дружеството Тим Курт, членът на Съвета на директорите и финансов директор на компанията Ивайло Вътев, директор „Производство“ на предприятието инж. Димо Кирилов, Ивайло Георгиев – ръководител на отдел „Връзки с институциите“, кметовете на общините Златица – инж. Стоян Генов и на Пирдоп – Ангел Геров, служители на „Аурубис България“, главният секретар на областната администрация Мая Цанова и Румяна Петрова – „Връзки с обществеността“ на Софийска област. Прочети още...
   |   

 На 26 юни в курортния град Царево от Българското Черноморие, се е провел традиционният летен международен турнир по футбол за ветерани, съобщи за в. „Регион“ мениджърът и капитан на отбора на ФК „Мирково – ветерани“ инж. Иван Велин. Съставът е бил един от участниците в надпреварата.

 В първия си двубой представителите на региона са отстранили силния и техничен тим на град Люлебургаз, Република Турция. Победата ги е изпратила на финала, където се спорили за първото място в турнира с отбора на град Карлово. И въпреки че, противно на правилата, футболистите от родния град на Апостола Левски са имали в състава си действащи състезатели на по 20 – 25 години, с много сърцата игра мирковските ветерани са постигнали равен резултат в редовното време на мача – 1 : 1. Така се е стигнало до определяне на победителя чрез изпълнение на дузпи, както вече неведнъж това стана и на Европейското първенство.

 Вратарят на ФК „Мирково – ветерани“ Владимир Власакиев, защитил безапелационно авторитета си на много добър страж, като отразил два от наказателните удари, изпълнени от футболисти на отбора от гр. Карлово. От своя страна неговите колеги от отбора на с. Мирково били безпогрешни и заслужено тимът спечелил купата на Община Царево и на турнира.

 С успеха си футболистите на „Мирково – ветерани“ направили впечатляващ и запомнящ се подарък за рождения ден на своя директор Иван Джонгов и на доайена на отбора Иван Велков, който наскоро отбеляза 80-годишен юбилей, заяви инж. Иван Велин. 

 

 

 

Декември 2022
ПВСЧПСН
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031