МАГАЗИН "СТРОИТЕЛ" - ПИРДОП
ГАЗТРЕЙД
ПОЛИСТРОЙ 21
МАГАЗИН "СТРОИТЕЛ" - ПИРДОП
ГАЗТРЕЙД
ПОЛИСТРОЙ 21
Гореща новина
 На 28 февруари управителят на Софийска област Иван Иванов проведе работна среща с ръководството на най-голямата компания у нас по финансови резултати и лидер в производството на мед в Югоизточна Европа – „Аурубис България“. В разговорите взеха участие изпълнителният директор на дружеството Тим Курт, членът на Съвета на директорите и финансов директор на компанията Ивайло Вътев, директор „Производство“ на предприятието инж. Димо Кирилов, Ивайло Георгиев – ръководител на отдел „Връзки с институциите“, кметовете на общините Златица – инж. Стоян Генов и на Пирдоп – Ангел Геров, служители на „Аурубис България“, главният секретар на областната администрация Мая Цанова и Румяна Петрова – „Връзки с обществеността“ на Софийска област. Прочети още...
   |   

 Любители на бягането и млади таланти от Средногорието отново сред най-добрите в ултрамаратона

 На 16, 17 и 18 юли се проведе шестото издание на планинския фестивал „Трявна Ултра“. Интересът към събитието нараства всяка година. В тазгодишното издание взеха участие 840 бегачи от 27 държави. В сравнение с надпреварата през 2019 година, състезателите са с 80 повече. Те се включиха в традиционните дисциплини с дължина от 3 км., 23 км., 46 км., 76 км. и 141 км., както и в новото предизвикателство на организаторите от 100 км.

 Регионът на Средногорието отново беше представен достойно на фестивала. В него по традиция взеха участие представители на „Аурубис България“ и млади атлетически надежди от Спортен клуб „Средногорски атлет“. От медодобивния завод на дистанцията 23 км. в бягането се включиха изпълнителният директор Тим Курт, Крум Нейков, Алипи Луканов и Димитър Димитров. Всички те завършиха успешно в надпреварата, като преодоляха трасето, което преминава през сърцето на балканското културно наследство – архитектурният парк „Боженци”. Служителите на „Аурубис България“ бяха сред първите 100 финиширали участници от над 340 състезатели. А Алипи Луканов зае призовото второ място във възрастовата група на ветераните.

 Състезателите от СК „Средногорски атлет“ също доказаха добрата си подготовка и високи спортни качества. При дебютното си участие на фестивала „Трявна Ултра“ Аника Атанасова беше най-бързата жена, финиширала на 3-километровата дисциплина.

 Наградите и на победителите връчи изпълнителният директор на „Аурубис България“ Тим Курт. Компанията осигури и специални подаръци за всички медалисти.

 

 

 

Септември 2023
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930