МАГАЗИН "СТРОИТЕЛ" - ПИРДОП
ГАЗТРЕЙД
ПОЛИСТРОЙ 21
МАГАЗИН "СТРОИТЕЛ" - ПИРДОП
ГАЗТРЕЙД
ПОЛИСТРОЙ 21
Гореща новина
 На 28 февруари управителят на Софийска област Иван Иванов проведе работна среща с ръководството на най-голямата компания у нас по финансови резултати и лидер в производството на мед в Югоизточна Европа – „Аурубис България“. В разговорите взеха участие изпълнителният директор на дружеството Тим Курт, членът на Съвета на директорите и финансов директор на компанията Ивайло Вътев, директор „Производство“ на предприятието инж. Димо Кирилов, Ивайло Георгиев – ръководител на отдел „Връзки с институциите“, кметовете на общините Златица – инж. Стоян Генов и на Пирдоп – Ангел Геров, служители на „Аурубис България“, главният секретар на областната администрация Мая Цанова и Румяна Петрова – „Връзки с обществеността“ на Софийска област. Прочети още...
   |   

 В късния следобед на 18 септември – събота, бе открита новата Спортна зала „Стил Джим“ в гр. Пирдоп. На специалната покана на собственика на съоръжението Мартин Харалампиев и неговото семейство, за участие в церемонията се отзоваха кметът на общината Ангел Геров, представители на строителите, изградили залата, множество активно занимаващи се с фитнес и силови спортове от целия регион, роднини и близки на домакините. Специални гости бяха многократният републикански и балкански шампион по културизъм и треньор Димитър Атанасов и собственикът на компания, предлагаща хранителни продукти за възстановяване след активни спортни занимания Венцеслав Михов.

 Водосвет за освещаване на Спортна зала „Стил Джим“ отслужи ставрофорен свещеноиконом Йордан Георгиев, който пожела здраве и продължаващи успехи на г-н Харалампиев и на всички, които ще ползват занапред новата придобивка на Средногорието.

 Балканският шампион по класически културизъм Мартин Харалампиев заяви по време на официалната церемония, че с откриването на съоръжението се сбъдва една не само негова мечта, а и на много любители на спорта в региона. Това е една от най-модерните зали в България, съоръжена с последни модели оборудване на световни компании, заяви той. Идеята за изграждането ѝ се роди преди няколко години, каза Мартин Харалампиев, с цел да се обособи център с подходящо за спорт оборудване за всички възрасти, и да бъде най-доброто към момента. Спортът е средство за постигане на добро физическо и психическо здраве, подчерта собственикът на Спортна зала „Стил Джим“. Ползващите уредите се разтоварват и възстановяват след напрегнатото си ежедневие през деня.

 Мартин Харалампиев изрази благодарности към кмета на Община Пирдоп Ангел Геров, главния архитект Петър Ковачев и инж. Стойчо Карагьозов за оказаното съдействие при реализирането на проекта. Благодарности отправи към управителите на фирмите „Термокомфорт“, „Реиж“ и „Симстрой“ за отличното качество на изпълнената от тях работа по изграждането на залата. С признателност за подкрепата и насърченията, които е имал във времето, той се обърна към семейството си и най-вече към своя баща, който е бил почти през цялото време на обекта. На него той ще разчита и занапред. Специални благодарности Мартин Харалампиев отправи към приятелите си, които особено в последните дни са помогнали за преместването и монтажа на множеството уреди в спортната зала. И прикани ползващите спортното съоръжение да го пазят като свой дом, за да бъде дълго време привлекателно място за занимаващите се с фитнес. 

 Кметът Ангел Геров подчерта, че новата придобивка на Община Пирдоп е уникална за региона на Средногорието, и честити откриването на комплекса, като също призова ползващите го да го пазят, защото той е създаден с много любов и желание и е предназначен за всички, които в свободното си време се отдават на физически занимания.

 Трикольорната лента за откриването на Спортна зала „Стил Джим“ бе прерязана от Мартин Харалампиев, Ангел Геров и Захари Бабуров. Г-н Геров изрази адмирациите си към собственика на залата за неговото начинание и му подари икона на покровителя на Пирдоп Свети Георги Победоносец, с пожеланието да го закриля и подкрепя в бъдещите му проекти.

 Присъстващи на церемонията по откриването на спортното съоръжение поднесоха подаръци на домакина. Всички имаха възможност да разгледат новата спортна придобивка за региона, а някои дори веднага се възползваха от предизвикателството да проведат кратки тренировки на някои от уредите.

 

 

 

Септември 2023
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930