МАГАЗИН "СТРОИТЕЛ" - ПИРДОП
ГАЗТРЕЙД
ПОЛИСТРОЙ 21
МАГАЗИН "СТРОИТЕЛ" - ПИРДОП
ГАЗТРЕЙД
ПОЛИСТРОЙ 21
Гореща новина
 На 28 февруари управителят на Софийска област Иван Иванов проведе работна среща с ръководството на най-голямата компания у нас по финансови резултати и лидер в производството на мед в Югоизточна Европа – „Аурубис България“. В разговорите взеха участие изпълнителният директор на дружеството Тим Курт, членът на Съвета на директорите и финансов директор на компанията Ивайло Вътев, директор „Производство“ на предприятието инж. Димо Кирилов, Ивайло Георгиев – ръководител на отдел „Връзки с институциите“, кметовете на общините Златица – инж. Стоян Генов и на Пирдоп – Ангел Геров, служители на „Аурубис България“, главният секретар на областната администрация Мая Цанова и Румяна Петрова – „Връзки с обществеността“ на Софийска област. Прочети още...
   |   

На 16 януари в близост до град Бухово се проведе планинско бягане „Голям Сечко рън 2022“. Състезанието е част от сериите за този вид надпревара, провеждани всеки месец от „Трейл серийс“, които се организират на различни в страната.

Бягането край Бухово е било разделено на три дистанции: 6, 9 и 15 км, с различни маршрути, съобщиха лекоатлети от Средногорието, застанали на старт на проявата. В нея са участвали над 100 спортисти от цялата страна, като представители на района са били Георги Ланков, Димитър Димитров и Радостина Балова и други, на дистанцията от 15 км., както и Светозар Стоянов, Милчо Минков, Мария Стоянова – на 6 км. 

От петдесет участници в „Голям Сечко рън 2022“ Георги Ланков се класира сред първите 20 лекоатлети на дългата дистанция, а Радостина Балова финишира трета при дамите на 15 км. и заслужено печели бронзовото отличие. На късата дистанция от 6 км. Милчо Минков е 10-ти. Много голям успех постига Мария Стоянова, която е втора от жените и завоюва първия си медал от голямо планинско състезание – сребърен. При мъжете Светозар Стоянов от Пирдоп се представя убедително дистанцията от 6 км. в конкуренция с още 18 състезатели, завоюва златния медал с време 30.4 мин. Извоювалите правото си да се наредят на почетната стълбичка, са били отличени с медали и предметни награди.

Лекоатлети от Средногорието споделиха, че продължават зимната си подготовка за да се представят на високо ниво и в следващите състезания, които им предстоят.

 

 

 

Септември 2023
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930