„АУРУБИС БЪЛГАРИЯ“ Презентира стажанстката си програма пред ученици и студенти

  • 0
  • 113 преглеждания


На 24 март в Информационен център на „Аурубис България“ в гр. Пирдоп служители на компанията официално представиха ‪Стажантската и ‪Практикантската програма на дружеството за 2016. Събитието предизвика голям интерес от страна на ученици и студенти и в него участваха над 70 младежи от региона.

На срещата те имаха възможността да зададат своите конкретни въпроси към мениджърите от компанията от Направление „Човешки ресурси“ - Янка Захариева и Огняна Чобанова от направление. Огняна Чобанова представи екипа от дружеството и обясни на младите хора какво означава да си стажант в „Аурубис България“. Тя разясни критериите, по които ще се извърши подборът на кандидатите. Самата програма се дели на две подпрограми. Едната е за ученици, а другата за студенти. По тази причина в критериите за подбор има различия.

 

Младежите и девойките, уважили събитието, имаха възможност да чуят опита на бивши стажанти, решили да участват в програмата и тази година. За всички участници бяха подготвени брошури, чрез които кандидатите за участие в програмата да се запознаят още по-подробно с възможностите за професионална реализация в „Аурубис България“.

Двете стажантски програми са отворени към ученици, навършили 18 години и за студенти, които в момента се обучават във висши учебни заведения. Стажът дава възможност на участниците да се запознаят с уникален производствен процес и бизнес модел. Също така се предвижда работа по проект от 3 до 4 месеца. Осигурени са месечно възнаграждение, служебен транспорт до работното място, храна, а към всеки ще има прикрепен персонален ментор, който ще помага на стажантите в тяхната работа и ще ги напътства по време на пребиваването им в компанията.

В ПИРДОП  Земеделци поставиха проблемите си пред местната власт
Prev Post В ПИРДОП Земеделци поставиха проблемите си пред местната власт
ГЕРБ – ПИРДОП  Организираха благотворителен търг
Next Post ГЕРБ – ПИРДОП Организираха благотворителен търг

Leave a Comment: