ЦВЕТЕЛИНА ДЖОГОЛАНОВА ОТ ЗЛАТИЦА Участва в епизод от българския филм „Братя“ по Нова телевизия

  • 0
  • 516 преглеждания

Цветелина Джоголанова от град Златица взе участие в заснемането на епизоди от българския филм „Братя“, който се излъчва в ефира на Нова телевизия. Зрителите ще могат да видят в 16 епизод от новия 4 сезон на сериала. Ролята ѝ в него е на красива фатална жена, чийто образ е бил интересен и завладяващ за самата нея, сподели след работата си на снимачната площадка Цветелина.

Криминалният сериал разказва за ожесточената семейна война, която избухва между двама братя - следователят Борис Донков и бизнесменът Драгомир Донков. От верни и добри приятели, двамата е превръщат в непримирими врагове. Единият тръгва по пътя на отмъщението, а другият няма да се спре пред нищо, за да достигне до истината.

Тяхната опустошаваща битка променя завинаги както тях самите, така и живота на близките им, а залогът във войната е безценен - сърцето на Лора, жената в която и двамата са влюбени. Причината за разрива във взаимоотношенията на двамата братя се крие в миналото, което те се опитват, но не успяват да забравят.

В главните роли в „Братя“ по впечатляващ начин се превъплъщават актьорите Калин Врачански, Владимир Михайлов, Йоанна Темелкова, Искра Донова, Стойо Мирков, Башар Рахал, Деляна Хаджиянкова, Тодор Танчев. Изпълнителен продуцент на сериала е Краси Ванков с компанията „Hidalgo Productions“, която стои зад успеха и на комедийната поредица „All Inclusive“. Сценарият на криминалната драма е на Теодора Маркова, Невена Кертова, Александър Чобанов, Георги Иванов и Пламена Велковски. Режисьори са Станислав Дончев, Николай Илиев, Боя Харизанова, Любомир Печев и Орлин Милчев. Композитор на саундтрака с музиката за сериала е Марио Балтаджиев.

„Радвам се, че се запознах със страхотни професионалисти и благодаря за препоръката ми да участвам в продукцията! За мен поканата е чест и привилегия! Оказва, се че в днешно време явно не останаха естествено красивите жени и търсенето им е повече от свръх активно навсякъде. Щастлива съм, че и с поканата ми за този епизод се доказа, тази тенденция! Дано се хареса на зрителите тази моя игра, макар и да не съм актриса. В последно време ми се налага доста да се превъплъщавам в роли, явно силният ми характер ми носи позитив в такива ситуации!“, сподели за читатели на вестник „Регион“ Цветелина Джоголанова.

ЕДИНИЯТ ОТ ОБВИНЕНИТЕ ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО В СЕЛО АНТОН  С богато досие в полицията
Prev Post ЕДИНИЯТ ОТ ОБВИНЕНИТЕ ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО В СЕЛО АНТОН С богато досие в полицията
РАЛИЦА НИКОЛОВА ОТ ПИРДОП  Юбилеен курсист в обучителен център на Българската стопанска камара
Next Post РАЛИЦА НИКОЛОВА ОТ ПИРДОП Юбилеен курсист в обучителен център на Българската стопанска камара
Related Posts