ГЕРБ – ПИРДОП Организираха благотворителен търг

  • 0
  • 111 преглеждания

На 25 март се проведе пролетното благотворително парти на ПП ГЕРБ – Пирдоп.  На него присъстваха 100 членове на структурата и симпатизанти на партията. Гости на събитието бяха Петър Беков – народен представител от ПП ГЕРБ – Софийска област, Николай Николов – заместник-областен управител на Софийска област, Христо Андреев – началник на регионален инспекторат по образованието, Генчо Герданов – кмет на община Копривщица, Георги Димов – кмет на община Божурище, Валентин Петров – кмет на кметство Душанци, Мартин Тинчев – общински ръководител на ГЕРБ и председател на Общински съвет – Ботевград, Павлинка Ценова – директор на Професионална гимназия по туризъм и хранителни техологии „Проф. Никола Димов”, Цвятко Четьов – директор на СОУ „Саво Савов”, Ненка Рашева – директор на Професионална гимназия по механоелектротехника, Силвия Георгиева – общински съветник в Пирдоп, представители на общинските ръководства на ГЕРБ и технически сътрудници от общините Антон, Челопеч, Копривщица и Мирково.

Ученици от ПГТХТ „Проф. Никола Димов” представиха декантиране на вино, както и демонстрация по направа на коктейли. За доброто настроение на всички се погрижи Невелина Сараджова. На търг бяха разиграни шаржове, предоставени от художника Пламен Панчев, както и две икони, предоставени от СОУ „Сава Савов”, изработени от ученици. Златка Кънева – член на ГЕРБ – Пирдоп, предостави 5 бр. от своята стихосбирка „Това съм аз”.

Вечерта продължи с благотворителна кулинарна изложба – търг, на която бяха изложени различни видове сладкиши, баници и други кулинарни произведения, предоставени от ПГТХТ „Проф. Никола Димов” и от 16 членове и симпатизанти на ГЕРБ – Пирдоп. Членовете, симпатизантите и гостите на проявата събраха сумата от 2000 лева. Тя ще бъде дарена на трима абитуриенти в неравностойно положение от община Пирдоп – по 667 лв. на всеки.

Училищните колективи на СОУ „Сава Савов“, ПГТХТ „Проф. Никола Димов“ и ПГМЕ ще посочат от 1 абитуриент от всяко училище. Изказвам своята благодарност на областното ръководство на ГЕРБ, на всички гости, на членовете и симпатизантите, които присъстваха, на учениците и учителите от ПГТХТ „Проф. Никола Димов“, които взеха участие в програмата, на художника Пламен Панчев, на СОУ „Сава Савов”, на Диана Петрова – водещ на партито, на Невелина Сараджова и на Златка Кънева, както и на всички, които подготвиха кулинарни произведения.

Благодаря, че ви има! Някой беше казал, че злото побеждава тогава, когато добрите хора не правят нищо. При нас е различно, при нас нещата се случват. Заедно сътворихме едно добро дело!

Prev Post „АУРУБИС БЪЛГАРИЯ“ Презентира стажанстката си програма пред ученици и студенти
Next Post БЛАГА ВЕСТ ЗА МБАЛ – ПИРДОП
Related Posts

Leave a Comment: