„ЕЛАЦИТЕ-МЕД“ Подариха пособия за обучение и играчки на децата в шест общини

  • 0
  • 102 преглеждания

Рудодобивното и преработвателно дружество „Елаците-Мед“ в продължение на много години подкрепя детските заведения в селищата и общините, в които развива своята дейност. Винаги отворено към нуждите на техните възпитаници за качествено и отговарящо на съвременните изисквания обучение, игри и занимания, ръководството на компанията съдейства на педагозите при избора на помощни средства за учебните часове и играчки за най-малките жители на Етрополе, Златица, Копривщица, Мирково, Чавдар и Челопеч.

На 14 януари колективът на Детска градина“ Слънце“ в гр. Златица представи дарението от множество разнообразни и подходящи за тяхната възраст играчки на своите възпитаници, които след това бяха разпределени по групи. И малчуганите веднага започнаха да ги използват в обучението и заниманията си под наблюдението на своите учителки.

За всяка от четирите групи и 90-те деца, които посещават детското заведение, са закупени от компанията омекотяващи килимчета, модули за различни игри, камиончета, кукли, миниатюрни кухни, кубчета и др. Директорът на ДГ „Слънце“ Красимира Монова изпрати благодарствен адрес до ръководството на „Елаците-Мед“. В него тя отправя пожелания за професионални успехи и признателността на педагогическия екип и възпитаниците на детското заведение към колектива на дружеството за дарените щастливи детски усмивки от чудесните нови придобивки за малчуганите, с които те ще се забавляват и обучават през цялата година.

ЛЕКОАТЛЕТКАТА ЕЛИЦА ТОДОРОВА ОТ ПИРДОП  Първа при жените на турнира „Академик“
Prev Post ЛЕКОАТЛЕТКАТА ЕЛИЦА ТОДОРОВА ОТ ПИРДОП Първа при жените на турнира „Академик“
В ЗЛАТИЦА  Двама се бориха за кръста в сурово време
Next Post В ЗЛАТИЦА Двама се бориха за кръста в сурово време
Related Posts

Leave a Comment: