Обяви победителите във фотоконкурса „Биоразнообразие“

  • 0
  • 1 036 преглеждания

По случай Световния ден на околната среда – 5 юни, „Аурубис България“, Българска мрежа на Глобалния договор на ООН и Мрежата на отговорните компании организираха фотоконкурс на тема „Биоразнообразие“. Жури, съставено от професионални фотографи и представители на организациите-партньори в проекта, оцени и класира снимките в различните категории. 

През миналата седмица от компанията съобщиха, че в категорията Най-красива снимка на растение с второ място е отличена Цветелина Лалова от дружеството за фотографията си на божур. В категорията Най-рядък вид растение, трето място е заслужила Радина Георгиева за снимката си на планински крем. В раздела Приятели на Аурубис България първото място е спечелила Александра Зидарова от ЦПЛР – Бургас за снимка на лициса. С второ място е отличена снимката на ястреб на Магдалена Стефанова, а с трето – Мариела Готова за фотографията си на пасифлора.

Организаторите са раздали и няколко поощтрителни награди на служители на компанията, с които са възнаградили труда им. Снимката на щъркел е пдонесла на Димитър Димитров наградата за първо място. На второ е класирана фотографията на секвои на Радослав Симеонов, а с трето – Мариела Готова.    

Авторите на най-добрите снимки получават награди, които подкрепят опазването на биоразнообразието и малките производители, развиващи бизнеса си в хармония с природата, съобщават от дружеството. Поздравяваме победителите, които достойно представиха „Аурубис България“, като им пожелаваме да  продължават да се любуват на природата, да я опазват и да споделят с нас нейната красота.

Победителите, които учасваха от компанията са :

Категория “Най-красива снимка на растение”

II-ро място: Цветелина Лалова, „Аурубис България“, снимка на розов божур

Категория “Най-рядък вид растение”

III-то място: Радина Георгиева, „Аурубис България“, снимка на планински крем

Категория “Приятели на Аурубис България”

I-во място: Александра Зидарова, ЦПЛР-Бургас, снимка на лисица (vulpes vulpes)

II-ро място: Магдалена Стефанова, снимка на ястреб

III-то място: Октай Чолак, снимка на бял паун

Категория  „Поощтрителни награди служители на Аурубис България”

I-во място: Димитър Димитров, снимка на черен щъркел

II-ро място: Радослав Симеонов, снимка на 130 годишни секвои

III-то място: Мариела Готова, снимка на пасифлора

Авторите на най-добрите снимки получават награди, които подкрепят опазването на биоразнообразието и малките производители, които развиват бизнеса си в хармония с природата.

Поздравяваме победителите, които достойно представиха „Аурубис България“, като им пожелаваме да  продължават да се любуват на природата, да я опазват и да споделят с нас нейната красота.

„Елаците-Мед“ поздрави пенсионираните си служители за Деня на миньора
Prev Post „Елаците-Мед“ поздрави пенсионираните си служители за Деня на миньора
Завърши традиционното Лятно училище за деца на служители на „Аурубис България“
Next Post Завърши традиционното Лятно училище за деца на служители на „Аурубис България“
Related Posts

Leave a Comment: