„ЕЛАЦИТЕ-МЕД“ Помогна на Община Мирково за дезинфекцията на публични обекти

  • 0
  • 124 преглеждания

Във връзка с решенията на Общинския кризисен щаб за засилване на противоепидемичните мерки в Община Мирково, предприети поради установяването на заразен с Ковид-19 местен жител, бяха предприети действия за обеззаразяване на обществените пространства на селото. По молба на кмета на общината Цветанка Йотина, ръководството на рудодобивното и преработвателно дружество Елаците-Мед” АД изпрати свой екип за обработка с дезинфектанти на прилежащите терени около важни обекти.

На 13 юни работници на дружеството обработиха с дезинфектанта „BIO FORM“, закупен и предоставен от предприятието най-често посещаваните от мирковчани обществени места. Акцията бе извършена при стриктно спазване на правилата за безопасност. Членовете на екипа на компанията използваха защитни костюми, защитни маски за носа и устата и предпазни шлемове.

Най-напред беше обработен Спортният комплекс „Мирково“, след това територията около „Моят магазин”, двора на детска градината градина, както и всички съоръжения за игри и забавления на малчуганите. С препарата бяха напръскани читалището, училището и всички по-големи търговски обекти в центъра на селото.

Противоепидемичните мерки в Община Мирково са задължителни и ще бъдат извършвани ежедневно.

УПРАВИТЕЛНИЯТ СЪВЕТ НА НАЦИОНАЛНО ДРУЖЕСТВО „ТРАДИЦИЯ“  Проведе изнесено заседание в Златица
Prev Post УПРАВИТЕЛНИЯТ СЪВЕТ НА НАЦИОНАЛНО ДРУЖЕСТВО „ТРАДИЦИЯ“ Проведе изнесено заседание в Златица
НА ПИСТА „МАЯТА“ – ЧЕЛОПЕЧ  Оспорвано състезание в първия кръг от Националния шампионат по автокрос
Next Post НА ПИСТА „МАЯТА“ – ЧЕЛОПЕЧ Оспорвано състезание в първия кръг от Националния шампионат по автокрос
Related Posts

Leave a Comment: