ПЕПЕРУДЕНА МАГИЯ Завладя родителите в ДГ “Слънце” – Златица

  • 0
  • 117 преглеждания

На 7 март, в навечерието на празника на жената, децата от подготвителната група на Детска градина “Слънце” в гр. Златица, изненадаха и зарадваха своите майки и многото си гости с великолепния си спектакъл “Пеперудена магия”. Под ръководството на своите учители – Нели Тодорова и Елена Муховска, която само от месец и половина е педагог детското заведение, малчуганите показаха своята талант на малки актьори и изпълнители на песни.

В основата на спектакъла бе преобразяването на една малка и тромава гъсеница от гората, която никой не иска да има за приятел, в красива и привличаща всички прекрасна пеперуда. Със стихове, песни и танци децата показаха на родителите си, че чудеса могат да се случват не само в приказките и драматизациите. А изненадата за майките бе пълна, когато техните наследници им подариха специално подготвените вазички с цветя за предстоящия празник. С аплодисменти бяха възнаградени всички изпълнители, представили се в ролята на Слънцето, цветята, калинките и членовете на детската рок-група, показали сценично майсторство досущ като най-известните музиканти.

Поздравления към малките актьори отправиха директорът на Детска градина “Слънце” Красимира Петелова и секретарят на Община Златица Теодора Петрова. А за финал на тържеството една от майките се бе погрижила за всички изпълнители да има вкусни лакомства. Родители и малчугани отрупаха с цветя своите ръководители по случай 8-ми март и за чудесната хореография на спектакъла “Пеперудена магия”.

НА ОСМИЯ КУКЕРСКИ КАРНАВАЛ В ОБЩИНА ЧАВДАР  Гости от Америка за „Леки пости“ у нас
Prev Post НА ОСМИЯ КУКЕРСКИ КАРНАВАЛ В ОБЩИНА ЧАВДАР Гости от Америка за „Леки пости“ у нас
ДВЕ ОБЩИНИ И ДВЕ ФИРМИ ОТ РЕГИОНА С отличия за развитие на бизнеса на Балканите
Next Post ДВЕ ОБЩИНИ И ДВЕ ФИРМИ ОТ РЕГИОНА С отличия за развитие на бизнеса на Балканите
Related Posts

Leave a Comment: