„Аурубис България“ Помага на хората с увреждания

  • 0
  • 79 преглеждания


Продължава своята подкрепа и за най-уязвимите жители на община Копривщица, в условията на усложнената епидемиологична обстановка

Компанията направи дарение на Общинска организация на Съюза на инвалидите в България, гр. Копривщица  за закупуване на пакети с хранителни продукти за всички нейни членове.

С цел предотвратяване разпространението на Covid-19 и произтичащата от това необходимост от спазване на стриктни мерки и самодисциплина, отбелязването на Международния ден на хората с увреждания – 3 декември, както и наближаващите коледни и новогодишни празници, не може да бъде провеждано както досега. Налага се ограничаване на нормалните социални контакти, за да опазим своето здраве и това на другите хора.

„Аурубис България“ винаги е работила в тясно сътрудничество с Клубовете на инвалида в района. През месец септември компанията направи  дарение под формата на ваучери за храна на всички членове на Клубовете на инвалида в общините Пирдоп и Златица.

Компанията осигури и допълнителни ресурси за подпомагане на МБАЛ „Пирдоп“, общинските училища и детските градини във връзка със ситуацията с COVID-19.

„Аурубис България“ поднася сърдечни поздрави и пожелания по случай 3 декември – Международния ден на хората с увреждания. В условията на усложнената епидемиологична обстановка, най-застрашени са хората със сериозни хронични заболявания, затова „Аурубис България“ ги подкрепя и в този кризисен момент, като същевременно им пожелава да посрещнат отговорно, спокойно и с вяра предстоящите празници.

Община Мирково с нова сметосъбираща машина
Prev Post Община Мирково с нова сметосъбираща машина
„АУРУБИС БЪЛГАРИЯ“   Взе участие в Деня на кариерата на Минно-геоложкия университет
Next Post „АУРУБИС БЪЛГАРИЯ“ Взе участие в Деня на кариерата на Минно-геоложкия университет
Related Posts

Leave a Comment: