„АУРУБИС БЪЛГАРИЯ“ Посрещна нови практиканти от Випуск 2020 – 2021 година

  • 0
  • 67 преглеждания

За поредна година в началото на месец октомври „Аурубис България“ посрещна нови практиканти от випуск 2020 – 2021 г. Броят им тази година е внушителен – 21 младежи.

Практикантите бяха избрани за работа в четирите основни производства на завода. Освен в „Металургия“, „Рафинерия“ и „Обогатителна фабрика“, за първи път тази година нови колеги ще се подготвят и в Производство „Сярна киселина“, както и в „Пречистване на води“.

Всички те ще се обучават една година, съчетавайки работа и учене. На място ще усвояват нови умения и затвърждават наученото в учебните часове в Професионална гимназия „Златица“ под ръководството на опитни свои колеги-наставници. Периодично практикантите ще посещават и Центъра за професионално обучение за придобиване на допълнителна квалификация.

Практикантската програма в „Аурубис България“ има за цел да обучи високо подготвени млади специалисти по актуални професии, с изградени знания и умения, опит и лична отговорност, високо мотивирани да работят за развитието на компанията и своето собствено личностно и професионално израстване.

След успешно завършване на програмата ще бъдат готови да заместят пенсиониращи се колеги от производствата и да приемат предизвикателствата в трудовата дейност във високотехнологична  международна компания, с утвърден авторитет и престиж в Европа и света.

Пожелаваме много професионални успехи на новите колеги!

ВЪВ ВЪЗРОЖДЕНСКИЯ ГРАД КОПРИВЩИЦА  Фестивал с кулинарни изкушения от картофи
Prev Post ВЪВ ВЪЗРОЖДЕНСКИЯ ГРАД КОПРИВЩИЦА Фестивал с кулинарни изкушения от картофи
РОТАРИ КЛУБ – ПИРДОП  Финализира проекта за чиста вода за децата на Средногорието
Next Post РОТАРИ КЛУБ – ПИРДОП Финализира проекта за чиста вода за децата на Средногорието
Related Posts

Leave a Comment: