„АУРУБИС БЪЛГАРИЯ“ С дебют в 20-то юбилейно издание на международното изложение „Архитектурно-строителна седмица 2020“

  • 0
  • 95 преглеждания

Най-голямото строително изложение в България „Архитектурно строителната седмица“ се проведе от 24 до 28 февруари в „Интер Експо Център“ в София. „Аурубис България“ за първи път взе участие на този форум, като представи различни иновативни продукти в строителството, произведени на база на основния й вторичен продукт – железен силикат (фаялит). Използването му води до създаване на продукти с по-нисък екологичен отпечатък, спомагайки на строителния бранш да превърне производствата си в по-зелени, с което да удовлетворят изискванията на Европейската комисия за устойчиво строителство.

Различни крайни продукти на базата на продукта бяха представени по време на специална презентация “Железен силикат – универсалната суровина в строителството“ от д-р инж. Емануела Манолова – ръководител „Продажби и бизнес развитие железни силикати“ в „Аурубис България“.

Съвместимостта на материала от индустриален произход с тези от естествен, спомага за замяна на основните суровини в строителство като глина, варовик, цимент, добавъчен материал, с железен силикат. С влагането му получените крайни продукти имат по-добри характеристики.

На щанда на компанията можеха да се видят различните продукти, произведени от бетон, зидарийни керамични изделия, сухи строителни смеси за лепилни, шпакловъчни и зидарийни приложения, асфалтови смеси и полимерни настилки. Железният силикат успя да провокира интереса на строителния бранш както по време на изложението, така и след него.

ДЕЦА ОТ СРЕДНОГОРИЕТО   С мартенички за всички в „Аурубис България“
Prev Post ДЕЦА ОТ СРЕДНОГОРИЕТО С мартенички за всички в „Аурубис България“
В ЧАВДАР  Патриотичен рецитал за Освобождението
Next Post В ЧАВДАР Патриотичен рецитал за Освобождението
Related Posts

Leave a Comment: