„АУРУБИС БЪЛГАРИЯ“ С предизвикателство към фотографите

  • 0
  • 88 преглеждания

По случай Световния ден на околната среда, който се отбелязва всяка година на 5 юни, „Аурубис България“, Българска мрежа на Глобалния договор на ООН и Мрежата на отговорните компании организират фотоконкурс на тема „Биоразнообразие“. Канят се всички, които търсят своя втори дом под открито небе, да изпратят авторска снимка на животно или растение, което силно ги е впечатлило.

Снимката трябва да бъде във формат JPEG (JPG), може да бъде направена с телефон или с фотоапарат, но е препоръчително да не бъде обработвана. Тя може да бъде направена в срока на конкурса или преди него, както и да бъде от България или чужбина.

Желаещите да се включат в предизвикателстовото, да изпратят своите снимките до 5 юли на e-mail адрес  v.vasileva@aurubis.com, като задължително се посочи:

●        Име (автор на снимката);

●        Телефон и e-mail адрес  за връзка;

●        Къде е направена снимката;

●        Кога е направена снимката;

●        На какво е снимката (името на растението или животното);

●        Какво е провокирало автора да снима точно това растение / животно.

След края на срока за изпращане на фотографиите, жури, съставено от професионалисти, ще оцени и награди победителите в различни категории. В зависимост от ситуацията и мерките, които са предприети поради COVID-19, Българска мрежа на Глобалния договор на ООН и компаниите-членове на по-късен етап от годината ще организират изложба със снимките от фотоконкурс.

Русалия в Копривщица
Prev Post Русалия в Копривщица
УПРАВИТЕЛНИЯТ СЪВЕТ НА НАЦИОНАЛНО ДРУЖЕСТВО „ТРАДИЦИЯ“  Проведе изнесено заседание в Златица
Next Post УПРАВИТЕЛНИЯТ СЪВЕТ НА НАЦИОНАЛНО ДРУЖЕСТВО „ТРАДИЦИЯ“ Проведе изнесено заседание в Златица
Related Posts

Leave a Comment: