„АУРУБИС БЪЛГАРИЯ“ Завърши летните академии по музика и фотография

  • 0
  • 93 преглеждания

На 26 август бяха закрити традиционните летни академии, организирани всяко лято от „Аурубис България“. Всички участници в академиите получиха индивидуално своите сертификати и поздравления за вложения труд и стремеж за развитие в областта на музиката и фотографското изкуство.  Сертификатите бяха връчени от Албена Дуралиева – ръководител Аналитични лаборатории в „Аурубис България“.

През летните месеци юли и август ученици и студенти от региона на Средногорието отново имаха възможността да се обучават в сферата на фотографията, както и в  музикалните дисциплини пиано и китара. Както всяка година, така и тази младите хора вложиха много старание и амбиция, и заедно със своите преподаватели Кристиян Христов – фотография, Николай Пефев – пиано, Милен  Джуров – китара, постигнаха забележителни резултати.

Поради усложнената епидемиологична обстановка закриването на академиите се проведе при спазване на строги мерки за безопасност, като не беше организиран традиционния и обичан от всички деца и родители заключителен концерт. Пандемичната обстановка не позволи и организиране на предвидената фотоизложба със заснети снимки от участниците в академията по фотография. Вярваме, че следващите издания на летните академии няма да бъдат ограничени и повече хора ще могат да се насладят на таланта на децата на нашия регион.

От „Аурубис България“ пожелават здраве и успех на всички ученици и студенти през започващата през другата седмица нова учебна година!

„АРТ-УИКЕНДИТЕ ПРЕЗ АВГУСТ“ В ОБЩИНА ЧАВДАР  Завършиха с прожекцията на филма „Завръщане“
Prev Post „АРТ-УИКЕНДИТЕ ПРЕЗ АВГУСТ“ В ОБЩИНА ЧАВДАР Завършиха с прожекцията на филма „Завръщане“
В МИРКОВО  Ремонти на пътната инфраструктура
Next Post В МИРКОВО Ремонти на пътната инфраструктура
Related Posts

Leave a Comment: