Д-Р ЙОРДАН КОЛЕНЦОВ – КАНДИДАТ ЗА ДЕПУТАТ ОТ КОАЛИЦИЯ „БСП ЗА БЪЛГАРИЯ“ ЗА 26 МИР – СОФИЙСКА ОБЛАСТ

  • 0
  • 131 преглеждания

Заслужаваме достоен живот и по-добро бъдеще

БСП е единствената алтернатива на модела на управление на ГЕРБ, тъй като има капацитета да управлява. В последния мандат социалистите бяхме и единствената реална опозиция, предложихме над 200 законопроекта, но мнозинството ги отхвърли. Опитваха се да ни притискат с типични техники – предлагаха ни постове, наши депутати нямаха реален достъп до телевизионните предавания. Но ние устояхме.

В тази несигурна среда успяхме да преодолеем и вътрешнопартийните си проблеми. Не е случайно, че БСП е вековна партия. Тя е жива и се променя. Тази година ще направим 130 години от появата си на политическия небосклон на България. Гъвкава партия сме. Но, каквото и да се случи във вътрешната или външната политическа среда, не отстъпваме от принципите си. Такава категорична позиция в международен план изразихме срещу приемането на Истанбулската конвенция. Във вътрешнополитически създадохме „Визия за България“, който документ се превърна в нашата програма за предстоящите избори. Държа да отбележа, че в създаването на документа участваха експерти от всички сфери на обществения живот, симпатизантите ни и нашите членове. Това е програма от хората за хората, с която ясно показваме, че знаем какво искаме да направим за държавата и имаме план. БСП е и единствената реална алтернатива, имаща и интелектуалните, и кадровите, и електоралните възможности да постигне промяна на днешния обществен ред. Защото тук шанс да изрази предложенията си, получава всеки обикновен човек.

В предизборна обстановка сме поставени в конкуренция на роящи се малки партии. Те обаче не могат да предложат алтернатива. Разпиляна вода воденица не върти. Всички гласове за партии, които не са преминали 4 %-ната бариера, ще бъдат преразпределени след изборите в полза на задкулисието. Такива партии, дори и случайно попаднали в Парламента, лесно могат да бъдат изтъргувани. Затова на 4 април подкрепете БСП. За мен тя е гарант на промяната.

Аз самият станах член на социалистическата партия преди четири години, когато БСП издигна Румен Радев за президент и когато проф. Иво Христов стана народен представител.

На 32 години съм, женен, с 3 деца. Работя като зъболекар в гр. Пирдоп. Владея английски и руски език. В свободното си време тренирам айкидо, чета книги и играя шахмат. Участвал съм в две политически обучения и бях кандидат за общински съветник. Считам, че основни мои качества са непримиримостта и логическата мисъл. Вярвам, че всички ние имаме нужда от достоен живот, от вяра и от по-добро бъдеще. Проявявам интерес към външната политика, защото, както казва проф. Иво Христов, „80 % от това, което се случва в България, се решава отвън“. Ако имаме достойни представители във външната политика, ще заслужим респекта към държавата. За мен в адекватната външна политика и отстояването на националния интерес е жизнено важно за подобряването на живота на всеки един българин.

Не трябва да позволяваме отново всички държавни регулаторни механизми да са напълно унищожени и да ни управляват от джипката. Затова нека всички излезем без страх на 4-ти април и гласуваме в бюлетината с № 4, за да подкрепим програмата на БСП. Подкрепете и мен персонално с преференция № 113.

ДЕВЕТДЕСЕТ ГОДИНИ ОТ РОЖДЕНИЕТО НА ХУДОЖНИКА ГЕОРГИ ЗЛАТАНОВ ОТ ЗЛАТИЦА
Prev Post ДЕВЕТДЕСЕТ ГОДИНИ ОТ РОЖДЕНИЕТО НА ХУДОЖНИКА ГЕОРГИ ЗЛАТАНОВ ОТ ЗЛАТИЦА
СТОЯНКА БАЛОВА – КАНДИДАТ ЗА НАРОДЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ ОТ КОАЛИЦИЯ „БСП ЗА БЪЛГАРИЯ“ ОТ 26 МИР:
Next Post СТОЯНКА БАЛОВА – КАНДИДАТ ЗА НАРОДЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ ОТ КОАЛИЦИЯ „БСП ЗА БЪЛГАРИЯ“ ОТ 26 МИР:
Related Posts

Leave a Comment: