ДАМИТЕ ОТ ИНЕР УИЛ КЛУБА В ПИРДОП Дариха детското отделение на МБАЛ в град Пирдоп

  • 0
  • 111 преглеждания

Дамите от Инер Уил клуб – град Пирдоп отново доказаха, че благотворителността е кауза, достойна за тяхната организация. На 18 април членовете на сдружението направиха поредното дарение за детското отделение при МБАЛ „Пирдоп” АД. Инициативата е продължение на осъществявания от тях проект „Заедно”, с който дамите от клуба и много родители от района, създадоха детски кът в отделението преди няколко месеца.

Настоящото дарение на Инер Уил клуба стана възможно благодарение на подкрепата на Надежда Ватахова. Нейното желание да подпомогне детското отделение на болницата беше осъществено от дамите, след съгласуване с персонала какво е необходимо да се купи за нуждите на децата, лекувани в стационара.

На малките пациенти бяха дарени нови възглавници и протектори за матраци, с което обстановката в болничните стаи беше освежена и стана по-приветлива за лекуващите се малчугани и екипа на отделението, който се грижи за тях. Всички пакети с подаръци бяха прекрасно оформени благодарение на Любов Станулова, член на Инер Уил клуба и бъдещ президент в мандат 2018 – 2019 г.

От името на ръководството на болницата дарението беше прието от д-р Веселин Господинов – Председател на Съвета на директорите на МБАЛ, който изрази своята благодарност за проявеното внимание от членовете на Инер Уил клуба в град Пирдоп.

Припомняме, че дамите от Инер Уил клуб, при реализацията на благотворителния си проект „Заедно”, преди няколко месеца подариха спални комплекти за леглата в детско отделение на Многопрофилната болница за активно лечение в град Пирдоп. С благородната си проява те доказаха още веднъж своята активна гражданска позиция и грижа за развитието на местната болница. Членовете на клуба гарантираха, че ще продължат да подкрепят лечебното заведение и занапред.

“АУРУБИС БЪЛГАРИЯ”  ДАРИ ЕКИПИ НА НАЙ-МЛАДИТЕ ТАЛАНТИ НА ФК „СРЕДНОГОРЕЦ 2016“ ЗЛАТИЦА
Prev Post “АУРУБИС БЪЛГАРИЯ” ДАРИ ЕКИПИ НА НАЙ-МЛАДИТЕ ТАЛАНТИ НА ФК „СРЕДНОГОРЕЦ 2016“ ЗЛАТИЦА
ВЪЗРОЖДЕНСКИЯТ ГРАД КОПРИВЩИЦА   С участие в туристическо изложение във Велико Търново
Next Post ВЪЗРОЖДЕНСКИЯТ ГРАД КОПРИВЩИЦА С участие в туристическо изложение във Велико Търново
Related Posts

Leave a Comment: