“АУРУБИС БЪЛГАРИЯ” ДАРИ ЕКИПИ НА НАЙ-МЛАДИТЕ ТАЛАНТИ НА ФК „СРЕДНОГОРЕЦ 2016“ ЗЛАТИЦА

  • 0
  • 77 преглеждания

Партньорската програма за развитие на региона между “Аурубис България” и общините Златица е един прекрасен пример за подпомагане на различни за изпълнение проекти в сферата на образованието, спорта, културата, развитие на млади таланти, хора в неравностойно положение и здравеопазване.

В рамките на тази програма на най-малките футболисти от Футболен клуб „Средногорец 2016“ – Златица бяха закупени тренировъчни екипи и анцузи, с които децата вече усилено тренират, а дори и участваха на няколко турнира.

Само две години от основаването си клубът придоби изключителна популярност и в него тренират футбол вече над 70 деца от региона. Тимът играе с два представителни отбора с деца родени от 2003 до 2007 г. в официалните първенства, организирани от Зоналния съвет на БФС и БФС Софийска област. В изпълнение програмата за развитие на клуба от края на 2017 г. са записани като футболисти и деца, родени 2008, 2009 и 2010 г. Те вече усилено се подготвят за участия в  официални състезания и първенства през новия сезон.

„ДЪНДИ ПРЕШЪС МЕТАЛС“  Деца и възрастни засадиха 100 дървета за Деня на Земята
Prev Post „ДЪНДИ ПРЕШЪС МЕТАЛС“ Деца и възрастни засадиха 100 дървета за Деня на Земята
ДАМИТЕ ОТ ИНЕР УИЛ КЛУБА В ПИРДОП  Дариха детското отделение на МБАЛ в град Пирдоп
Next Post ДАМИТЕ ОТ ИНЕР УИЛ КЛУБА В ПИРДОП Дариха детското отделение на МБАЛ в град Пирдоп
Related Posts

Leave a Comment: