„ДЪНДИ ПРЕШЪС МЕТАЛС ЧЕЛОПЕЧ“ Подари образователни програми на децата от три общини

  • 0
  • 102 преглеждания

По случай 1 юни – денят, в който честваме децата и безгрижното им детство, „Дънди Прешъс Металс Челопеч“ ЕАД зарадва най-малките с подаръци.

Малчуганите от всички групи в детските градини в общините Челопеч, Чавдар и Златица получиха интересни дървени играчи, пъзели, занимателни и образователни игри, които ще им помогнат да играят заедно, да развият въображението си, фината моторика, логиката и координацията. С тези играчки „Дънди Прешъс Металс Челопеч“ ЕАД насърчава всички деца да се веселят и да играят всеки ден.

С усмивки на лица и грейнали от любопитство очи, възпитаниците на ДГ „Ханс Кристиан Андерсен“ – с. Челопеч, ДГ „Щастливо детство“ – с. Чавдар, детските градини „Вяра, Надежда, Любов“ и „Слънце“ – гр. Златица, приеха новите развлекателни игри. В знак на благодарност децата рецитираха стихотворения, пяха песни и танцуваха по хореография на своите учители.

Ръководствата на детските заведения благодариха за невероятния жест, за оказаната подкрепа и за това, че дружествата никога не забравят децата, грижейки се за тяхното настояще и бъдеще по един страхотен начин. „Досега не сме имали толкова хубави и полезни играчки“, беше най-честият коментар на педагозите.

Дружествата на „Дънди Прешъс Металс“ инвестират в бъдещето на регионите, където осъществяват своите дейности. Макар през настоящата година, с оглед спазване на здравните мерки и изисквания, компанията да не организира традиционния празник за децата на служителите си, ръководството инвестира с грижа за най-малките, тяхното образование и им много радост.

„ГЕОТЕХМИН“ ООД   Подкрепи издаването на ценна книга за юбилея на читалище „Светлина“ - София
Prev Post „ГЕОТЕХМИН“ ООД Подкрепи издаването на ценна книга за юбилея на читалище „Светлина“ - София
В СУ „САВО САВОВ“ – ПИРДОП  Среща с писателката Даян Шаер
Next Post В СУ „САВО САВОВ“ – ПИРДОП Среща с писателката Даян Шаер
Related Posts

Leave a Comment: