„ДЪНДИ ПРЕШАС МЕТАЛС ЧЕЛОПЕЧ” Поздрави златните момичета на България

  • 0
  • 55 преглеждания

На 6 ноември изпълнителният директор на рудодобивните и преработвателни дружества „Дънди Прешас Металс Челопеч” и „Дънди Прешас Металс Крумовград” д-р инж. Илия Гърков, се е срещнал с националния отбор на България по художествена гимнастика и неговите треньори, съобщава на своята страница в Интернет Българската федерация по художествена гимнастика. Специална покана е имало и към президента на федерацията Илиана Раева. Капитанът на ансамбъла Симона Дянкова е връчила на инж. Илия Гърков благодарствен адрес, златна книга на световните шампионки на България в цялата история на художествената гимнастика и химикал с логото на световното първенство.

В приятна атмосфера е протекла срещата, като инж. Илия Гърков е разказал интересни неща за рудника в село Челопеч. Той е отправил и покана към отбора на 12-ти януари да гостуват в Челопеч, за да видят отблизо нещата, за които той е говорил. Те са приели поканата с интерес.

От името на своите съотборнички и федерацията Симона Дянкова е благодарила за дългогодишната подкрепа от страна на дружеството. Илиана Раева също е отправила благодарности, като е заявила, че благодарение на „Дънди Прешас Металс” България е станала домакин на световна купа и вече 8 години с тяхна подкрепа се организират световни турнири. Тя е изразила признателност за вниманието, което отборът получава всяка година от фирмата.

Д-р инж. Илия Гърков е поздравил домакините си за представянето на световното първенство и е изразил задоволство, че компанията помага на българската художествена гимнастика. Той е подчертал своето възхищение от организацията на състезанието и че все още коментарите сред любителите на този вид спорт у нас за това събитие не спират.

Изпълнителният директор на „Дънди Прешас Металс” е връчил на момичетата и техните треньори подарък, с пожелание за здраве и още успехи, с които да радват българите у нас и по света.

ПОСЛАНИКЪТ НА УНГАРИЯ В БЪЛГАРИЯ  В Копривщица за ден на своята страна
Prev Post ПОСЛАНИКЪТ НА УНГАРИЯ В БЪЛГАРИЯ В Копривщица за ден на своята страна
ПРЕЗ 2019 ГОДИНА „АУРУБИС БЪЛГАРИЯ“
Next Post ПРЕЗ 2019 ГОДИНА „АУРУБИС БЪЛГАРИЯ“
Related Posts

Leave a Comment: