Деца работиха в десет ателиета

  • 0
  • 116 преглеждания

На 17 август на Спортен комплекс „Мирково” се проведе детски панаир, организаран от „Елаците-Мед” АД и Спортен комплекс „Мирково“.  Арт шоу то за малчуганите беше посветено на 44-та годишнина от създаването на  МОК „Елаците” и 20 от присъединяването на предприятието към група „Геотехмин”.

На едно незабравимо преживяване, изпълнено с много изненади, музика и забавни игри бяха поканени всички деца от района на Средногорието. Програмата на Детски Арт ателиета беше организирана от сътрудници на специализирана фирма и в нея работиха над 10 творчески ателиета по стенопис, архитектурна работилница, изработване на бижута и цветя от салфетки, стъклопис, макиаж, направа на маски, ателие за детски играчки, зумба, за пясъчни рисунки, магнити и за рисуване на тениски.

Първото нещо, в което се включиха малчуганите беше по танци. Творческите ателиета започнаха своята дейност в 12:00 и продължиха до 18:00, когато бе началото на концерта на Тита, за по-големите деца и тийнейджъри. Тя взриви младата си публика с непосредствено поведение и танци зумба, заедно с бек вокалистките си, като всеки от публиката имаше възможност на научи този модерен начин на изява на сцената.

За участниците в творческите ателиета нямаше възрастови ограничения, единственото изискване беше най-малките да са придружени от родител. За безопасността на присъстващите на развлекателния празник за децата се грижеха медицински екип и служители на РПУ – Пирдоп. За децата от с. Антон, с. Душанци, Пирдоп, Златица, Челопеч, Чавдар до Спортен комплекс „Мирково“ организаторите бяха осигурили специални автобуси, за да бъдат изцяло отдадени на веселието и забавленията и да нямат грижи за завръщането си у дома.

РУДОДОБИВНИЦИ   В спортна надпревара за Деня на миньора
Prev Post РУДОДОБИВНИЦИ В спортна надпревара за Деня на миньора
С ПОДКРЕПАТА НА „ЕЛАЦИТЕ МЕД”   В Община Чавдар откриха ловен дом
Next Post С ПОДКРЕПАТА НА „ЕЛАЦИТЕ МЕД” В Община Чавдар откриха ловен дом
Related Posts

Leave a Comment: