„Елаците-Мед“ дариха Пенсионерски клуб „Златна есен” в село Чавдар

  • 0
  • 99 преглеждания

На 9 февруари, по решение на Управителния съвет, ръководството на рудодобивното и преработвателно дружество „Елаците-Мед” АД, направи дарение, с което зарадва многобройните членове на Пенсионерски клуб „Златна есен” в село Чавдар. Това е поредният жест на внимание към организацията на хората от третата възраст в общината, с което компанията потвърждава своята социална ангажираност към не малка част от жителите на Чавдар, съобщават от Общинската администрация на своята страница във Фейсбук.

Дружеството подари на клуба професионална кафе машина, която да се ползва за нуждите на организацията на възрастните хора. Машината е „Филипс”, една от най-добрите за ползване за заведенията. Дарението беше прието от кмета Григор Даулов, председателя на Управителния съвет Стойко Груйкин и служителя, обслужващ клуба Лушка Велчева.

Ръководствата на Община Чавдар и Пенсионерски клуб „Златна есен” иззразяват своята благодарност на мениджърския екип на „Елаците-Мед” АД за направеното дарение, с пожелание за много бъдещи успехи на компанията. От новата придобивка на клуба ще имат възможност да се възползват повече от 150 активни членове на дружеството, след премахване на ограничителните мерки у нас за работа на такива обекти, заради разпространението на коронавируса.

ПРИЗВАНИЕ  Да си майстор дърводелец не е лесно
Prev Post ПРИЗВАНИЕ Да си майстор дърводелец не е лесно
В СЕЛО ЧАВДАР  „Нека бъдем по-добри” продължава и през 2021 година
Next Post В СЕЛО ЧАВДАР „Нека бъдем по-добри” продължава и през 2021 година
Related Posts

Leave a Comment: