ГРУПА „БОН-БОН“ – ЗЛАТИЦА

  • 0
  • 80 преглеждания

Забавлява деца и родители с есенен спектакъл

Във вторник – 21 ноември, пред колектива на Детска градина “Вяра, надежда, Любов” – Златица, а на 22 ноември – сряда, и пред родители, трета група “Бон-Бон” на детското заведение на малките си зрители и своите гости какви дарове ни дава есента и колко красива може да е тя.

Под ръководството на своите учителки Димитрина Стоянова и Христина Русекова, малчуганите, облечени в национални костюми, или пресъздаващи образи на животни, плодове и зеленчуци, забавляваха всички с песни, танци, игри и гатанки. На спектакъла присъства и директорът на градината Красимира Петелова. За сценографията на празника предварително се бяха погрижили и родители на възпитаниците на ДГ “Вяра, Надежда, Любов”, които със своите наследници бяха подготвили специален кът с атрактивни изображения на плодове и зеленчуци, изработени от природни продукти. Тяхно дело бяха и множеството венци от есенни материали, украсяващи зала “Мария Джамярова” на детското заведение.

В спектакъла на най-големите възпитаници на детската градина се включиха със свои изпълнения и деца от другите групи. Тригодишната Никол Рогачева рецитира стих за есента, изявиха се още и Гергана Луканова от група “Пчеличка” и други малчугани. Много атрактивни и познати от мнозина бяха рецитираните от членове на група “Бон-Бон” стихове  - гатанки, завършващи с имената на плодове и зеленчуци. Изключително занимателна бе и играта да се познаят със затворени очи късчета от плодчета и зеленчуци, които учителката Христина Русекова, подаваше на деца със затворени очички. Някои се позатрудниха да определят дали похапват плод или зеленчук, но повечето бяха безпогрешни в отговора си.

Скъпа гостенка на децата бе есента, която накрая на спектакъла покани всички свои домакини на танц с плодчетата и зеленчуците. И те не пропуснаха да се забавляват още и с много настроение.

„ДЪНДИ ПРЕШЪС МЕТАЛС ЧЕЛОПЕЧ“  С признание за най-голям корпоративен дарител
Prev Post „ДЪНДИ ПРЕШЪС МЕТАЛС ЧЕЛОПЕЧ“ С признание за най-голям корпоративен дарител
МОДЕРНАТА ПЕКАРНА „ПРОВАНС“  Новата придобивка за община Чавдар
Next Post МОДЕРНАТА ПЕКАРНА „ПРОВАНС“ Новата придобивка за община Чавдар
Related Posts

Leave a Comment: