И В ЗЛАТИЦА Светна коледната елха

  • 0
  • 125 преглеждания

Със светлинно-огненото шоу на Спортен клуб по огнени изкуства „Дивинитас“ (божественост, съвършенство) бе поставено начало на празничната вечер на 7 декември, посветена на запалването на светлините на коледната елха и украса в Златица.

Пред множество жители и гости на града, на пл. „Македония“ най-напред гостенка на малчуганите и техните родители бе великолепната принцеса Снежанка, облечена в ефектна искряща от бели светлини рокля с големи крила. И децата не пропуснаха възможността да си направят снимки с високата, в буквалния смисъл, внучка на добрия Дядо Коледа.

Последва впечатляващ танц на две девойки и младеж с разноцветни светлинни ефекти, често сменящи визията си от трикольор до коледно-новогодишни символи. Младежите предизвикаха възхитата на присъстващите със запалването на специален огън, който очерта надписа „Весели празници“. С пламтящи факли в ръце, които често си разменяха, с въртящ се огнен обръч и горяща наметка на едно от момичетата пред затаилите дъх присъстващи на шоуто, неусетно се стигна до кулминацията на вечерта.

С изброяване от десет до едно от всички, най-активни в което бяха децата, стотиците лампички на елхата и празничната украса на фонтана на пл. „Македония“ светнаха. Златица вече е в очакване на Коледа и Нова година, които ще донесат още добро настроение и уют в домовете на нейните жители.

НАЧАЛНО УЧИЛИЩЕ-ПАМЕТНИК „ТОДОР ВЛАЙКОВ“ – ПИРДОП  С нов директор
Prev Post НАЧАЛНО УЧИЛИЩЕ-ПАМЕТНИК „ТОДОР ВЛАЙКОВ“ – ПИРДОП С нов директор
ТИМ КУРТ – ИЗПЪЛНИТЕЛЕН ДИРЕКТОР НА „АУРУБИС БЪЛГАРИЯ“
Next Post ТИМ КУРТ – ИЗПЪЛНИТЕЛЕН ДИРЕКТОР НА „АУРУБИС БЪЛГАРИЯ“
Related Posts

Leave a Comment: