НАЧАЛНО УЧИЛИЩЕ-ПАМЕТНИК „ТОДОР ВЛАЙКОВ“ – ПИРДОП С нов директор

  • 0
  • 50 преглеждания

На 21 септември е обявен конкурс за заемане на длъжността „Директор”  на 9 училища на територията на Софийска област, сред които е и Начално училище-паметник ”Тодор Г. Влайков” - Пирдоп.  На конкурса се явиха двама кандидати. Окончателният резултат се формира, като сбор от резултатите, получени от решаване на тест и интервю. На 28 ноември спечелилият кандидат Евдокия Богданова встъпи в длъжност.

На 6 декември началникът на Регионално управление на образованието – Софийска област Росица Иванова на специална церемония  в учителската стая в учебното заведение, пред общото събрание на колектива официално представи новия директор на НУ ”Тодор Генчев Влайков”, съобщиха от учебното заведение. На церемонията присъстваха кметът на общината Ангел Геров и зам.-кметът Вера Бойчева.

Педагозите на училището отправиха своето пожелание към новия си ръководител: „Честито, госпожо Богданова! Пожелаваме Ви здраве, защото без него нищо няма смисъл! Пожелаваме Ви лично щастие и удовлетвореност, защото щастливият директор е добър директор! Пожелаваме Ви мъдрост, с която да взимате важните решения! Желаем Ви сили, постоянство и упоритост, за да преодолявате трудностите в българската образователна система! Всички учители от НУ „Тодор Влайков“ Ви поздравяваме и подкрепяме! Успех!“ се казва в него.

Кметът Ангел Геров подари на г-жа Богданова цветя и също я поздрави с поемането на отговорната длъжност – ръководител на най-старото учебно заведение в региона.

МАЙКА ИЛИ МАЩЕХА Е ДЪРЖАВАТА ЗА ХОРАТА ОТ ОБЩИНА ЗЛАТИЦА?
Prev Post МАЙКА ИЛИ МАЩЕХА Е ДЪРЖАВАТА ЗА ХОРАТА ОТ ОБЩИНА ЗЛАТИЦА?
И В ЗЛАТИЦА   Светна коледната елха
Next Post И В ЗЛАТИЦА Светна коледната елха
Related Posts

Leave a Comment: